in

O liberală susține că Regina Marii Britanii bea de stinge „numai vin românesc”: Este „secretul longevității ei”

O liberală de frunte, Violeta Vijulie, fosta președintă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, a scrie pe pagina sa de Facebook că Regina Marii Britanii bea de stinge, dar numai vin românesc.

„De ani buni regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii bea numai vin românesc fiind pur și simplu îndrăgostită de acesta. Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani și de atunci nu mai suportă să pună gura pe vinuri din alte țări.

Violeta Vijulie, aberații despre Regina Marii Britanii

Elisabeta a ajuns deja la venerabila vârstă de 95 de ani și este convinsă că una dintre cauzele longevității și a stării sale bune de sănătate este vinul românesc”, a scris Violeta Vijulie, care a citat Casa Regală a României, deși aceasta nu a avut nicio legătură cu informația transmisă, scrie ziare.com.

“În fiecare zi după micul dejun regina savurează un pahar de Fetească Neagră apoi la prânz 1-2 pahare de vin alb adus special de la gospodării din zona Vrancei, la ora 5 după ceai paharnicul regal îi serveşte un păhăruţ de vin alb de Cotnari care se pare că este preferatul ei, iar fiecare seară şi-o încheie cu câteva cupe de argint pline cu vin de Murfatlar”, potrivit Violetei Vijulie.

Ulterior și-a modificat postarea, dar afirmațiile sale au făcut înconjurul internetului.

Regina Elisabeta II, fotografiată în timp ce conducea mașina, în apropiere de Windsor


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Metroul din Londra rămâne fără finanțare. Se discută despre închiderea unor linii

Metroul din Londra rămâne fără finanțare. Se discută despre închiderea unor linii

Valentin Lazar condamnat pe viata in UK

A atacat o femeie și a lăsat-o să moară, român condamnat pe viață în Marea Britanie