in

VIDEO! Patronul ENGLEZ înjură angajații ROMÂNI ca la ușa cortului: „Țărani nenorociți! Animale!”

 Un filmuleț distribuit de publicația Observatorul de Prahova arată halul în care le vorbește un patron englez angajaților săi de la o fabrică de textile din Păulești, Prahova. Potrivit publicației citate, angajații „și-au permis” să ceară plata salariilor la timp.

Reacția patronului britanic este greu de descris. A început să țipe la oameni, să-i înjure și să-i amenințe. Persoana care traducea pentru salariați vorbele patronului nu traduce întocmai ceea ce îi iese acestuia din gură.

Totul s-a întâmplat în data de 16 iunie, scrie Observatorul de Prahova. Patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere.

După această afirmație angajații au început să vocifereze, moment în care patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure: „M-am săturat de voi. Sunteți niște animale nenorocite!” „Dacă nu vă convine, plecați, țărani nenorociți!”

El le-a mai spus că o întârziere de o zi la plata salariului nu le dă dreptul oamenilor să se comporte așa, mai ales că, zice el, în alte fabrici oamenii nu sunt plătiți cu lunile.

Potrivit Observatorului de Prahova, bărbatul nu ar fi reprezentantul legal al societății, însă toată lumea îl cunoaște drept patron. Observatorul a solicitat un punct de vedere ITM Prahova.

Italia. Româncele, sclave ale secolului 21 la fermele din Sicilia. Obligate să întrețină relații sexuale cu patronii, pentru un loc de muncă

Român mort electrocutat din cauza patronului albanez al spălătoriei auto la care lucra

Spălătorii auto cu patroni români, închise în Republica Irlanda

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Stanmore. Român beat, și-a înjunghiat prietenul în gât. „Nu a vrut să îmi dea bani”

Britanicii pregătesc vize speciale după Brexit. Imigranții, vârsta maximă de 30 de ani