Menu
in

Crimă în Wandsworth, sud-vestul Londrei: un bărbat a fost înjunghiat mortal în casă

Știri Marea BritanieCrimă în Wandsworth – O anchetă pentru crimă a fost deschisă după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în sud-vestul Londrei. Casele din zona în care a avut loc înjunghierea valorează în medie 1,5 milioane de lire sterline

Crimă în Wandsworth

Poliția s-a deplasat la Trinity Crescent din Wandsworth dimineață la ora 1.15 (miercuri, 27 iulie) pentru a afla informații despre un bărbat care a fost înjunghiat.

Paramedicii au încercat cu disperare să salveze viața bărbatului după ce a fost găsit în interiorul unei locuințe, dar acesta a fost declarat decedat la fața locului. Un bărbat și o femeie au fost arestați la fața locului, fiind bănuiți de crimă și ambii rămân în arest, scrie MyLondon.news.

”Am auzit strigăte”

Un martor a declarat pentru MyLondon că zona a fost întotdeauna sigură. A auzit strigăte în jurul orei 1 dimineața, dar nu a crezut că este ceva grav.

El a spus:

M-am nascut intr-o zonă periculoasă si stiu cum suna un urlet si nu am avut acea impresie din ce am auzit. Am fost treaz până la 3 dimineața, avem un singur geam, așa că am auzit un pic de strigăte la 1 dimineața, dar nimic care să mă facă să cred că este periculos. Următorul lucru, ambulanța și poliția au fost aici. În niciun moment nu ne-am gândit vreodată că locuim într-o casă periculoasă.”

Casele din zona în care a avut loc înjunghierea valorează în medie 1,5 milioane de lire sterline

Prețurile caselor din cartierul în care a avut loc înjunghierea au avut un preț mediu de 1.512.500 de lire sterline în ultimul an, potrivit Rightmove.

Majoritatea proprietăților de pe piață din Trinity Crescent au fost proprietăți semi-decomandate, care au fost vândute la un preț mediu de 2.275.000 de lire sterline în ultimul an.

Londra, weekend șocant de violență: doi bărbați împușcați și un alt bărbat înjunghiat mortal, plus alți cinci înjunghiați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Exit mobile version