in

Londra, weekend șocant de violență: doi bărbați împușcați și un alt bărbat înjunghiat mortal, plus alți cinci înjunghiați

Știri Marea BritanieWeekend de violență la Londra – Weekendul acesta a avut loc o serie de incidente violente șocante în Londra. Doi bărbați au fost uciși prin împușcare și un alt bărbat a fost înjunghiat mortal. Alte cinci persoane au fost înjunghiate.

Weekend de violență la Londra

Mai multe focuri de armă au fost trase în Cheney Row Park, Walthamstow. Un bărbat a fost împușcat mort, iar doi au fost răniți, la o petrecere din estul Londrei, la primele ore ale dimineții de duminică (24 iulie). 

Duminică noaptea (24 iulie), un alt bărbat a fost împușcat în fața unei stații de metrou londonez din nordul Londrei. Serviciile de urgență au fost chemate la stația Wood Green. Serviciul de Ambulanță din Londra l-au declarat mort pe bărbat la fața locului.

În altă parte, au mai fost cinci înjunghieri, una în Hornchurch vineri seara, care l-a lăsat pe un bărbat într-o stare gravă, dar stabilă. Un alt bărbat a fost înjunghiat mortal în Ealing sâmbătă (23 iulie), iar un bărbat se afla într-o stare care îi pune viața în pericol după ce a fost înjunghiat la primele ore ale dimineții de duminică în Finsbury Park. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost și el înjunghiat în West Dulwich vineri seară, iar un adolescent a fost înjunghiat la Brixton la primele ore ale dimineții de ieri (24 iulie).

Iată un rezumat al tuturor violențelor care au avut loc în weekend în capitală, publicat de mylondon.news..

Bărbat înjunghiat de mai multe ori într-un pub în Hornchurch

Weekend de violență la Londra – Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori într-un pub din estul Londrei vineri seara. Poliția a fost chemată imediat după miezul nopții, după ce ofițerii de patrulare în Hornchurch au fost anunțați despre incidentul într-un pub de pe High Street.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde rămâne în stare gravă, dar stabilă. Detectivii au difuzat o imagine a unui bărbat pe care ar dori să-l identifice. Încă nu au fost efectuate arestări.

Detectivii au difuzat o imagine a unui bărbat pe care ar dori să-l identifice

Bărbat înjunghiat mortal într-un pub din Ealing

Un bărbat a fost înjunghiat într-un pub din vestul Londrei sâmbătă seara. O anchetă pentru crimă a fost deschisă de Poliția Metropolitană. Bărbatul de 58 de ani a fost înjunghiat sâmbătă cu puțin înainte de miezul nopții, în Ealing. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Un alt bărbat în vârstă de 58 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă în legătură cu incidentul. A fost dus la o secție de poliție din vestul Londrei și rămâne în arest.

Walthamstow, bărbat ucis la petrecere cu trei gloanțe, un alt bărbat înjunghiat și arestat

Weekend de violență la Londra – Un bărbat a fost împușcat mort la o petrecere la primele ore ale dimineții de duminică în estul Londrei. În Walthamstow au fost trase mai multe focuri de armă, doi răniți și unul mort. Incidentul a avut loc la Cheney Row Park, E17.

Două persoane au fost transportate la spital cu răni împușcate, unde una, în vârstă de 28 de ani, a murit ulterior. A fost identificat ca Sam Brown, care locuia în Waltham Forest. Cel de-al doilea bărbat, în vârstă de peste 30 de ani, a fost externat din spital după ce a suferit răni înjunghiate. El a fost arestat în legătură cu incidentul.

Bărbat atacat cu cuțitul în Seven Sisters

Un bărbat este într-o stare care îi pune viața în pericol după ce a fost înjunghiat duminică dimineața, în jurul orei 6 dimineața, în nordul Londrei. Birourile de Poliție Met, Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană din Londra s-au deplasat la fața locului.

Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată de urgență la spital, unde rămâne într-o stare care îi pune viața în pericol. Nu au fost efectuate arestări. Poliția spune că anchetele lor inițiale sugerează că bărbatul a fost agresat pe Seven Sisters Road cu puțin timp mai devreme.

Un bărbat împușcat în apropierea stației de metrou Wood Green

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat lângă o stație de metrou din nordul Londrei. Serviciile de urgență au fost chemate la stația Wood Green din N22 în jurul orei 21.28 duminică.

Serviciul de Ambulanță din Londra a spus că, în ciuda eforturilor paramedicilor, un bărbat a murit la fața locului. Drumul A105 dintre White Hart Lane și Lordship Lane, lângă Wood Green, este închis, din cauza anchetei în curs.

Poliția caută o bandă organizată de hoți de buzunare care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley

Bărbat în vârstă de 20 de ani înjunghiat în West Dulwich

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat în sudul Londrei vineri seara (23 iulie). Victima a fost găsită cu o rană înjunghiată la picior în West Dulwich, cu puțin înainte de miezul nopții. Polițiștii au fost chemați la ora 23.28 și au găsit un bărbat rănit cu înjunghiere.

Ofițerii de poliție s-au deplasat la fața locului împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra la Park Hall Road, SE21. L-au dus pe bărbat la spital. Starea lui a fost evaluată ca fiind în pericol de viață.

Femeie de 43 de ani „înjunghiată în gât” într-un parc din nordul Londrei, poliția caută martori

Adolescent înjunghiat în Brixton

Un bărbat, despre care se crede că este adolescent, a fost găsit înjunghiat pe Brixton Road la primele ore ale dimineții de ieri (24 iulie).

Bărbatul a fost găsit de ofițerii aflați în patrulare în Lambeth. La ora 1:36, polițiștii au fost alertați despre un bărbat cu răni înjunghiate. Au cerut asistență de la Serviciul de Ambulanță din Londra și a fost dus la spital.

Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

englez furios

”Englezii sunt prea leneși!” Proprietarul unei cafenele critică Brexitul care stopează fluxul de personal din UE

case arse anglia

Pompierii avertizează: Marea Britanie trebuie să se pregătească pentru viitoarele incendii