in

Crimă în Wandsworth, sud-vestul Londrei: un bărbat a fost înjunghiat mortal în casă

Știri Marea BritanieCrimă în Wandsworth – O anchetă pentru crimă a fost deschisă după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în sud-vestul Londrei. Casele din zona în care a avut loc înjunghierea valorează în medie 1,5 milioane de lire sterline

Crimă în Wandsworth

Poliția s-a deplasat la Trinity Crescent din Wandsworth dimineață la ora 1.15 (miercuri, 27 iulie) pentru a afla informații despre un bărbat care a fost înjunghiat.

Paramedicii au încercat cu disperare să salveze viața bărbatului după ce a fost găsit în interiorul unei locuințe, dar acesta a fost declarat decedat la fața locului. Un bărbat și o femeie au fost arestați la fața locului, fiind bănuiți de crimă și ambii rămân în arest, scrie MyLondon.news.

”Am auzit strigăte”

Un martor a declarat pentru MyLondon că zona a fost întotdeauna sigură. A auzit strigăte în jurul orei 1 dimineața, dar nu a crezut că este ceva grav.

El a spus:

M-am nascut intr-o zonă periculoasă si stiu cum suna un urlet si nu am avut acea impresie din ce am auzit. Am fost treaz până la 3 dimineața, avem un singur geam, așa că am auzit un pic de strigăte la 1 dimineața, dar nimic care să mă facă să cred că este periculos. Următorul lucru, ambulanța și poliția au fost aici. În niciun moment nu ne-am gândit vreodată că locuim într-o casă periculoasă.”

Casele din zona în care a avut loc înjunghierea valorează în medie 1,5 milioane de lire sterline

Prețurile caselor din cartierul în care a avut loc înjunghierea au avut un preț mediu de 1.512.500 de lire sterline în ultimul an, potrivit Rightmove.

Majoritatea proprietăților de pe piață din Trinity Crescent au fost proprietăți semi-decomandate, care au fost vândute la un preț mediu de 2.275.000 de lire sterline în ultimul an.

Londra, weekend șocant de violență: doi bărbați împușcați și un alt bărbat înjunghiat mortal, plus alți cinci înjunghiați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

dementa uk poluare

Poluarea aerului duce „probabil” la risc de demență, consideră experții guvernului britanic

cumparat sat franta

Doi englezi au cumpărat un sat întreg în Franța cu 26.000 de euro, în Marea Britanie trăiau într-o rulotă