in

Dezvăluiri ULUITOARE: Câtă cocaină se consumă în Londra în fiecare zi


Cantitatea de cocaină pură consumată în medie, în Londra, este mai mare decât cea din Barcelona, ​​Amsterdam și Berlin, scrie Sky News.

Piața de cocaină din Londra valorează aproximativ un miliard de lire sterline pe an după ce noile teste au dezvăluit că oamenii iau în medie 23 kg de droguri din clasa A în fiecare zi.

Peste jumătate de milion de doze de cocaină, cu o valoare stradală estimată la 2,75 milioane de lire sterline, sunt consumate în medie, în Londra, în fiecare zi – de două ori mai multă decât în orice alt oraș european, potrivit unui studiu citat de Sky News.

Oamenii de știință de la King’s College London University au analizat apele uzate din capitală și au testat benzoylecgonina (BE), compusul produs atunci când organismul descompune cocaina.

S-a descoperit astfel că în Londra cantitatea medie de cocaină consumată zilnic este de 23 kg – mai mult decât în ​​următoarele trei mari orașe consumatoare de cocaină din Europa; Barcelona (12,74 kg), Amsterdam (4,62 kg) și Berlin (4,62 kg).

Acest lucru înseamnă că utilizarea anuală a cocainei pure în Londra echivalează cu peste opt tone, ceea ce reprezintă o valoare estimată de peste un miliard de lire sterline.

Testele au arătat, de asemenea, că londonezii sunt mari utilizatori ai cocainei în timpul săptămânii, spre deosebire de locuitorii altor orașe europene.

Cantitatea zilnică medie de cocaină utilizată la Londra reprezintă cocaina pură și nu include substanțele cu care este tăiat drogul de clasă A – de obicei anestezice precum lidocaina și benzocaina.

Consumul cocainei în Londra s-a dublat din 2011 până în 2015, dar s-a redus ușor de atunci, ceea ce sugerează că piața s-ar fi saturat.

Unul dintre motivele pentru care cocaina a devenit mai consumată a fost scăderea prețului din cauza faptul că mai multe rețele internaționale au intrat pe piață, care a devenit mai competitivă, titrează Sky News. De asemenea, transporturile din Columbia sunt din ce în ce mai ambițioase, cu droguri ascunse în marfa obișnuită, legală.

Traficanții folosesc de cele mai multe ori fructele, precum ananasul și bananele, două dintre cele mai frecvente alimente consumate în Marea Britanie mai mult decât în alte țări din Europa.

Prețul cocainei a rămas aproximativ același în ultimii ani, la aproximativ 40 de lire sterline pe gram.

Mai mult, puritatea unui gram de cocaină a crescut, ceea ce poate explica creșterea concentrației găsite în testele de canalizare.

Româncă traficantă de cocaină, arestată în Kent

Captură uriașă de cocaină, în valoare de peste 20 de milioane de lire, descoperită pe un iaht în Marea Britanie

A fost descoperită cea mai vastă rețea de traficanți de droguri din Marea Britanie
Dunkirk, Kent. Român acuzat de crimă. A mai fost condamnat de două ori pentru omor

Atac la Mall, cinci oameni înjunghiați la Manchester „Încerca să atace cât mai mulți oameni” VIDEO