in ,

Guvernul britanic pregătește un genocid? Scapă cine poate, noua politică în Marea Britanie

Sir Patrick Vallance, consilier științific șef al guvernului Regatului Unit a declarat pentru Sky News că aproximativ 60% dintre oamenii din UK va trebui să se infecteze pentru ca Marea Britanie să se bucure de „imunitatea populației”.

Milioane de britanici vor trebui să contracteze coronavirusul pentru a controla impactul bolii, care probabil va reveni „de la an la an”, a declarat pentru Sky News consilierul științific al guvernului.

Aproximativ 60% din populația Regatului Unit va trebui să se infecteze cu coronavirus pentru ca societatea să aibă „imunitate colectivă” în urma unor focare viitoare, a spus cu cinism Sir Patrick Vallance.

Imunitatea colectivă este rezistența la o boală contagioasă în cadrul unei populații, deoarece suficientă lume a devenit imună și, astfel, este mai greu ca boala să se răspândească.

Un oficial britanic aruncă bomba: În Marea Britanie sunt probabil 10.000 de persoane infectate cu coronavirus

În prezent, nu există un vaccin disponibil pentru coronavirus.

Până în prezent, 10 persoane din Marea Britanie care au avut COVID-19 – boala dezvoltată de coronavirus – au murit.

Numărul de cazuri confirmate în Marea Britanie a ajuns joi la 590, deși Sir Patrick consideră că numărul real de persoane infectate în Marea Britanie în acest moment ar putea fi între 5.000 și 10.000.

El a descris COVID-19 ca o „boală urâtă”, dar a subliniat că majoritatea oamenilor nu vor avea decât o formă „ușoară”.

El a descris modul în care majoritatea populației din Marea Britanie, care numără peste 65 de milioane de locuitori, ar trebui să fie infectată cu coronavirus pentru ca riscul în viitor riscul expunerii la virus să fie mai mic.

„Credem că acest virus este probabil unul care va veni de la an la an, va deveni un virus sezonier”, a spus el pentru Sky News.

Rata mortalității cauzate de coronavirus ar putea fi în jur de 1% din cei infectați, Sir Patrick spunând că estimarea este „dificilă”, deoarece pot exista multe alte persoane care nu au fost încă detectate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Hatch End High School, caz confirmat de coronavirus. Părinții continuă să își trimită copiii la școală

Premier League a fost suspendată oficial din cauza pandemiei. Fotbalul englez ia pauză până în aprilie