in ,

Hatch End High School, caz confirmat de coronavirus. Părinții continuă să își trimită copiii la școală

Părinții continuă să-și trimită copiii la școală după ce o persoană a fost testată pozitiv pentru Covid-19 la Hatch End High School.

Potrivit Harrow Times, Liceul Hatch End a emis o scrisoare către părinți marți, 10 martie, prin care a confirmat că o persoană din școală a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Persoana a fost văzută ultima dată la școală vineri (6 martie) și în prezent primește îngrijiri medicale.

Școala va rămâne deschisă, în urma sfaturilor din partea Autorității pentru Sănătate Publică din Anglia (PHE).

 „Am colaborat strâns cu PHE pentru a înțelege implicațiile acestui lucru pentru noi ca școală. S-a efectuat o evaluare a riscurilor și am fost sfătuiți ca niciun membru al personalului sau elevi să nu renunțe să vină la școală.”

„Un grup de elevi și un număr mic de membri ai personalului au fost solicitați să se monitorizeze pentru simptome, pentru o perioadă de 14 zile, însă aceștia pot veni la școală dacă se simt bine”, a declarat un reprezentant al liceului.

Un oficial britanic aruncă bomba: În Marea Britanie sunt probabil 10.000 de persoane infectate cu coronavirus

Un părinte a declarat că are încredere în sfaturile oferite de autorități, în ciuda îngrijorărilor că virusul ar putea afecta sistemele imunitare slăbite.

O petiție care solicită închiderea școlilor pentru o perioadă adecvată de timp pe fondul focarului de coronavirus a primit peste 240.000 de semnături.

Cu toate acestea, sărbătorile Pascale se apropie în jurul datei de 6 aprilie, ceea ce înseamnă că mulți copii vor avea două săptămâni de vacanță în timpul focarului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un oficial britanic aruncă bomba: În Marea Britanie sunt probabil 10.000 de persoane infectate cu coronavirus

Guvernul britanic pregătește un genocid? Scapă cine poate, noua politică în Marea Britanie