in

Școlarii ar putea fi hrăniți cu lăcuste și viermi de făină pentru a face Marea Britanie mai ecologică

Știri Marea Britanie – Școlari hrăniți cu lăcuste și viermi – Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și viermi de făină, în încercarea de a introduce niște „proteine ​​alternative”.

Acest lucru va deschide ochii copiilor și adulților asupra beneficiilor insectelor comestibile și va oferi indicii despre cum să educeți cel mai bine copiii despre mediu.

Fermele de insecte emit puțin carbon

Un studiu din Journal of Cleaner Production a constatat că fermele de insecte emit cu 75% mai puțin carbon decât fermele de păsări.

Pe măsură ce oamenii din Marea Britanie caută diete mai durabile, cei care se îndoiesc de o dietă bazată pe insecte vor fi încântați să afle că insectele comestibile sunt bogate în proteine, antioxidanți, vitamine și alți nutrienți, scrie Metro.co.uk.

Școlari hrăniți cu lăcuste și viermi

Proiectul începe săptămâna aceasta și își propune să înțeleagă mai bine înțelegerea copiilor despre „proteinele alternative”. Se vor folosi sondaje, ateliere de lucru, interviuri și focus grupuri pentru a explora acest lucru.

Cercetătorii au făcut echipă cu profesorii și speră că acești copii cu vârste între patru și 11 ani vor fi dispuși să încerce unele dintre alimentele mai exotice.

Guvernatorul Băncii Angliei, previziuni sumbre: Prețurile alimentelor vor fi APOCALIPTICE

9 milioane de europeni mănâncă deja insecte

Școlari hrăniți cu lăcuste și viermi – În toată Europa, consumul de surse alternative de proteine, cum ar fi insectele, este deja norma.

Un studiu din 2020 al Platformei Internaționale de Insecte pentru Alimente și Furaje (IPIFF) a constatat că 9 milioane de consumatori europeni au mâncat insecte în 2019, iar aceasta se așteaptă să crească la 390 de milioane până în 2030.

Viermii de făină, hrană aprobată în UE. Alte 11 insecte vor fi autorizate pentru consumul uman

Toată lumea mănâncă insecte

„Deși insectele comestibile nu sunt – deocamdată – vândute pe scară largă în Marea Britanie, ele fac parte din dieta a aproximativ 2 miliarde de oameni din întreaga lume”, a spus Christopher Bear, de la Universitatea Cardiff..

Verity Jones, de la Universitatea de Vest a Angliei din Bristol, a spus: „Toată lumea mănâncă insecte în fiecare zi – există peste 30 de părți de insecte în fiecare 100 g de ciocolată… pâine, sucuri de fructe, hamei… mâncăm insecte”, a spus ea.

Miliarde de insecte vor invada Marea Britanie. Printre acestea, ţânţari gigant care vor face ravagii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi o reducere de 400 lire sterline la factura de energie – banii NU vor trebui returnați

Bărbat înjunghiat în nordul Londrei, în Wood Green. Martorii au văzut victima „acoperită de sânge”