in

Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi o reducere de 400 lire sterline la factura de energie – banii NU vor trebui returnați


Reducere la facturile la energie în Marea Britanie – Fiecare gospodărie din Marea Britanie va primi 400 de lire sterline reducere la facturile la energie în acest an, ca parte a unui plan de a ajuta familiile să treacă prin criza costului vieții.

Reducere la facturile la energie în Marea Britanie

Ministrul de Finanțe Rishi Sunak a anunțat planul ca parte a unui pachet de sprijin de 15 miliarde de lire sterline , alături de planurile de a introduce o taxă excepțională pentru marile companii energetice.

Noul sprijin – disponibil pentru 28 de milioane de gospodării – înlocuiește controversata reducere de energie de 200 de lire sterline pe care oamenii urmau să o primească din octombrie. Reducerea de 200 de lire sterline a fost mult criticată și etichetată drept „împrumut”, deoarece banii ar fi trebuit să fie rambursați în decurs de 5 ani, scrie Lincolnshire Live .

Banii nu vor trebui rambursați

Acest plan a fost acum abandonat în favoarea unei plăți mai mari, alături de alt sprijin pentru grupurile mai vulnerabile la nivel național . Acest grant nu va trebui rambursat.

Șase milioane de gospodării din Regatul Unit se vor confrunta cu întreruperi de curent în această iarnă, pe măsură ce criza energetică se adâncește

Cum va funcționa grantul de 400 lire sterline?

Reducere la facturile la energie în Marea Britanie – Spre deosebire de grantul de 200 de lire sterline, care ar fi fost împrumutat companiilor energetice și apoi ar fi trebuit să fie rambursat pentru a facilita reducerea, această plată de 400 de lire sterline va fi plătită fără condiții.

Noua plată de 400 de lire sterline va fi disponibilă pentru fiecare gospodărie din Marea Britanie, repartizată pe șase luni din octombrie.

Marea Britanie introduce o taxă excepțională după ce facturile la energie au crescut enorm

Nu va fi o plată în numerar, banii vor fi aplicați direct în contul dvs. de energie. Clienții de debitare directă și creditare vor avea banii creditați în cont, în timp ce cei cu contoare cu plată anticipată vor avea banii adăugați la cont sau plătiți prin voucher.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 17 In medie: 4.1]

copil frigider anglia

Cuplu britanic nevoit să-și bage copilul mort în frigider: ”Nimeni în spital dispus să aibă grijă de el”

Școlarii ar putea fi hrăniți cu lăcuste și viermi de făină pentru a face Marea Britanie mai ecologică