in

Marea Britanie se duce la vale, cazurile zilnice au depășit 1.000, pentru prima dată de la sfârșitul lui iunie

Numărul zilnic din Marea Britanie de cazuri noi de coronavirus a depășit 1.000, pentru prima dată în mai mult de o lună.

Guvernul a raportat că 1.062 de persoane au fost testat pozitiv pentru Covid-19 în perioada de 24 de ore care a durat până duminică dimineața, potrivit Independent.

Aceasta este cea mai mare creștere zilnică de la sfârșitul lunii iunie.

De asemenea, a fost cu peste 300 mai mare decât numărul de noi infecții raportate sâmbătă, care a fost de 758.

În total, în Marea Britanie au existat până în prezent 310.825 de infecții coronavirus confirmate, conform datelor guvernamentale.

Guvernul Regatului Unit a declarat că un număr de 46.574 de persoane au murit în spitale, case de îngrijire și comunitatea mai largă, după ce s-au testat pozitiv pentru coronavirus în țară, cifră care conține și cei opt morți de sâmbătă.

Cu toate acestea, cifre separate publicate de agențiile de statistică din Marea Britanie arată că acum au fost 56.600 de decese înregistrate în Marea Britanie, în care Covid-19 a fost menționat pe certificatul de deces.

Unele părți din Marea Britanie s-au confruntat recent cu restricții mai stricte, comparativ cu restul țării, ca parte a eforturilor de limitare a răspândirii coronavirusului în urma unui vârf în cazuri locale.

Preston este ultima localitate unde au fost introduse restricții, în care familiilor le este interzis să se amestece în case și grădini din cauza creșterii infecțiilor cu Covid-19. Restricțiile pentru oraș au fost anunțate vineri și au intrat în vigoare în miezul nopții.

Great Manchester, precum și unele părți din East Lancashire și West Yorkshire, au fost lovite cu aceleași reguli săptămâna precedentă.

Restricții similare se aplică și Leicester, care a văzut prima așa-numită „blocare locală” impusă la sfârșitul lunii iunie.

https://ziarulromanesc.es/spania-intra-din-nou-in-lista-tarilor-din-zona-galbena-zborurile-vor-fi-suspendate/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Poliţiștii se revoltă: „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Protejăm scursurile societății, infecțiile…”

Despăgubire record 2 milioane de lire sterline

Importanța alegerii unui avocat competent. Despăgubire record în UK: DOUĂ MILIOANE DE LIRE pentru victima unui accident rutier