in

Boxer britanic, campion mondial, lecții despre cum să-ți bați nevasta, dacă vorbește prea mult. Suspendat de Federația Britanică

Billy Joe Saunders, 30 ani, campion mondial WBO din 18 mai 2019, a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Saunders a distribuit un clip în care le arată bărbaţilor „cum să lovească femeia sub bărbie“ dacă este agasat de „vorbăria“ acesteia în timpul izolării impuse de coronavirus.

Instigare la violență domesticăă, de la un campion mondial de box! Imediat, Federația britanică de box i-a restras licența, urmând a fi chemat la audieri, potrivit The Guardian, citat de Adevărul.

Sportivul britanic şi-a cerut scuze public la scurt timp după mesjul postat pe reţelele de socializare:

Am spus-o în glumă la început. Evident, nu am gândit. A fost o greşeală prostească, nu mi-am dorit să rănesc pe nimeni şi, evident, nu aş promova niciodată violenţa domestică. Sigur, dacă o scoţi din context văd şi eu de ce ar fi ofensator ce am scris, dar când cineva se uită doar la o glumă pe perioada de izolare… Nu m-am gândit decât că îi voi face pe câţiva oameni să râdă puţin, dar este evident că am fost înţeles greşit“, a transmis Saunders.

Eddie Hearn, managerul lui Saunders a calificat postarea sportivului drept „inacceptabilă“ şi „stupidă“, precizând că regretă enorm gestul sportivului său, punctând totodată că nu aceasta este adevărata faţă a lui Saunders, „un băiat bun“. Billy Joe Saunders şi-a şters între timp postarea incriminată şi a anunţat că va face o donaţie pentru o fundaţie ce sprijină victimele violenţei domestice.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

municipiul Suceava intră în carantină

Breaking News: municipiul Suceava intră în carantină TOTALĂ

Sute de mii de britanici aflaţi în străinătate încearcă să se întoarcă acasă, guvernul “lucrează 24 de ore din 24 ca să-i ajute”