in

Mii de persoane au protestat în centrul Londrei: „Renunțați la Brexit ”Câteva mii de persoane au manifestat sâmbătă, 9 septembrie, în centrul Londrei, pentru a cere guvernului conservator, condus de Theresa May, ”să renunțe la Brexit”, relatează AFP.

După ce au defilat pe străzile din centrul capitalei britanice, coloana s-a oprit în fața parlamentului, unde mai multe persoane au pledat cauza Uniunii Europene, printre ele și cântărețul irlandez Bob Geldof, care a făcut apel la un vot împotriva ieșirii din UE la referendumul din 23 iunie 2016.

Acest „Marș pentru Europa’” are loc cu două zile înainte de primul vot în parlamentul britanic privind proiectul de lege al guvernului, ce vizează să stabilească ce legi europene vor fi menținute în dreptul național după ieșirea din UE, o etapă majoră în punerea în practică a ieșirii din UE.

„Legea privind retragerea din Uniunea Europeană” prevede de fapt abrogarea documentului intitulat „European Communities Act”, din 1972, care a marcat aderarea Regatului Unit la UE.

Proteste anti-Brexit în mai multe orașe din Anglia. În Trafalgar Square se va cere autonomia Londrei?

S-au aflat planurile Marii Britanii după Brexit. Se pune capăt libertății de circulație, cetățenii UE vor putea sta doar o perioadă limitată în UK. VEZI DOCUMENTUL!

Cum ar putea să se răzbune imigranții din Marea Britanie pentru Brexit. Ați fi de acord cu așa ceva?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La 17 ani, Andrei Anghel este „Cel mai bun pianist ” din nord-vestul Londrei

Români blocați pe aeroportul din Birmingham. Blue Air a anulat cursa spre București