in

Noi reguli pentru bancomate în Anglia, pe măsură ce se instalează „punctele de numerar”. Ultima invenție a băncilor

Noi reguli pentru bancomate în Anglia – Locuitorii din zonele fără sucursale bancare pot acum retrage și depune numerar la diferite bănci, folosind un singur aparat, denumit „super bancomat”. Un nou sistem ATM este în curs de „probă” pentru titularii de conturi bancare din Marea Britanie. Băncile majore au lucrat împreună pentru a instala „ATM-uri cu depozite multibancare” care ar putea oferi un colac de salvare pentru cei fără sucursală. Scopul este ca până la sfârșitul anului să existe peste 100 în toată țara.

Noi reguli pentru bancomate în Anglia

Aparatele oferă gratuit posibilitatea de a face depozite în numerar clienților Bank of Scotland, Barclays, Halifax, Lloyds, NatWest, Royal Bank of Scotland și Ulster Bank, urmând ca mai multe bănci să fie adăugate „în curând”. Numerarul a rămas „o parte importantă a structurii de plăți” pentru multe întreprinderi mici și clienții lor, a declarat Martin McTague, președintele național al Federației Întreprinderilor Mici, citat de Birmingham Mail.

El a adăugat: „Posibilitatea de a depune banii într-un super-ATM care funcționează pentru mai multe bănci este o inovație importantă și ar putea face o diferență reală alături de lansarea accelerată a centrelor bancare și întreținerea ghișeelor ​​poștale”.

Organismul bancar UK Finance a declarat că schimbările în obiceiurile clienților au însemnat că băncile „au trebuit să ia decizii dificile cu privire la menținerea sucursalelor lor”. Gareth Oakley, directorul executiv al Cash Access UK, a declarat că accesul la bancomatele care acceptă depozite este vital. Și a adăugat: „Este la fel de important ca și companiile care acceptă numerar să-l poată depune la bancă”.

Bancnotele cu Regele Charles intră în circulație astăzi: La Banca Angliei s-au format cozi de dimineață

Zonele din Marea Britanie care urmează să primească un super bancomat în prima etapă a lansării sunt:

Atherstone, Warwickshire

Swanage, Dorset

Heathfield, East Sussex

Bourne, Lincolnshire

Billericay, Essex

Shanklin, Isle of Wight

Finchley, nordul Londrei

Leigh-on-Sea, Southend

Chipping Norton, Oxfordshire

Tonbridge, Kent

Oxted, Surrey

Ilfracombe, Devon

Bradford, West Yorkshire

Yarm, North Yorkshire

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

scoli uk probleme

Criza din școlile din Marea Britanie: profesorii cheltuiesc banii proprii pentru elevi flămânzi sau fără haine

masini electrice mai periculoase

Studiu în Marea Britanie: de ce mașinile electrice sunt mai periculoase pentru pietoni