in

O mașină s-a izbit de porțile Palatului Buckingham cu o „bubuitură puternică” – VIDEO

Un bărbat a fost arestat după ce a intrat în viteză în porțile Palatului Buckingham cu o „bubuitură puternică” la primele ore ale dimineții de sâmbătă (9 martie). Un videoclip dramatic arată polițiștii care par să fie înarmați înconjurând șoferul pe care l-au pus în genunchi.

VIDEO SENZAȚIONAL! Un român susține că este fiul Prințului Charles. S-a dus la Palatul Buckingham pentru a-l confrunta: „Father, father!”

Polițiștii au intrat imediat în acțiune și l-au pus pe bărbat să coboare din mașină pe trotuar. În videoclip, se aud strigând la bărbat „Ține-ți mâinile deasupra capului!”

Între timp, un ofițer se îndreaptă cu precauție către mașina accidentată – intrată în porțile avariate cu luminile de avarie aprinse – pentru a investiga dacă există ceva înăuntru. Poliția Met a spus că un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de daune penale.

Un martor al incidentului, care a dorit să rămână anonim, a spus că a urmărit scena desfășurându-se în jurul orei 2:30 sâmbătă (9 martie). El a spus, citat de MyLondon.news: „Am auzit o bubuitură puternică și m-am uitat și mașina s-a izbit de Palatul Buckingham. Poliția a ajuns la fața locului destul de repede – și l-au scos pe bărbat și l-au arestat.”

Met a spus că nu au fost raportate vreo rănire. Un purtător de cuvânt al forței a declarat: „La aproximativ 02:33 de sâmbătă, 09 martie, o mașină a intrat în coliziune cu porțile Palatului Buckingham. Ofițerii înarmați au reținut la fața locului un bărbat, fiind suspectat de vătămare penală. A fost dus la spital. Nu s-au raportat răni. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

Sfârșitul anului fiscal

Opt pași simpli de urmat înainte de sfârșitul anului fiscal din Regatul Unit pentru a nu pierde mii de lire sterline

Noul salariu minim național

Milioane de oameni din Marea Britanie vor primi o creștere salarială de 1.800 de lire sterline – vezi dacă te califici