in

Patru schimbări majore pe care le-a făcut Tesco în Marea Britanie, inclusiv reduceri de preț

Patru schimbări majore pe care le-a făcut Tesco în Marea Britanie, inclusiv reduceri de preț. În contextul unei inflații alimentare persistente, chiar și după ce s-a trecut peste vârful de 19,2%, consumatorii se străduiesc să mențină costurile cumpărăturilor în limita bugetului. Multe supermarketuri au fost criticate pentru exploatarea inflației, având în vedere creșterile de prețuri consecutive.
>>> Șomajul explodează în Marea Britanie, țara înregistrează cea mai mare scădere a numărului de angajați

Cu toate acestea, mari lanțuri de supermarketuri din Marea Britanie, inclusiv Tesco, au început să adopte măsuri pentru a-și sprijini clienții.
>>> Lanțul de restaurante de tip fast-food Subway are noi proprietari, află suma fabuloasă cu care a fost vândut

Patru schimbări majore pe care le-a făcut Tesco în Marea Britanie

Tesco a adoptat o abordare proactivă în ultimele luni, introducând inițiative pentru a reduce costurile pentru cumpărători. Astfel, au avut loc reduceri de prețuri și actualizări ale modului în care sunt afișate produsele. Vom discuta mai jos câteva dintre aceste măsuri:

  1. Înlocuirea produselor de marcă cu variante mai accesibile: În magazinele sale mai mici, Tesco Express, unde erau oferite în principal produse de marcă mai costisitoare, s-a decis înlocuirea acestora cu produse mai ieftine din gama proprie Tesco. Noile produse vor fi cu 40% mai accesibile față de cele anterioare.
  2. Promovarea produselor cu preț redus: Produsele cu etichete galbene, indicând o reducere de preț datorată apropiatei date de expirare, sunt acum mai ușor de identificat. Tesco a îmbunătățit semnalizarea în 300 de magazine pentru a ghida clienții către aceste reduceri.
  3. Absorbția TVA pentru anumite produse: Tesco a decis să acopere TVA-ul pentru gama de lenjerie intimă F&F, rezultând o scădere de 20% a prețurilor. Acest lucru a făcut ca produsele lor absorbante pentru menstruație să fie mult mai accesibile.
  4. Inițiative privind ambalajul de lapte: Urmând pașii altor lanțuri, Tesco a înlocuit capacele colorate pentru sticlele de lapte cu capace transparente, încurajând astfel reciclarea. În plus, lanțul a decis să elimine sticlele de șase litri pentru a minimiza deșeurile.

Aceste inițiative reflectă angajamentul Tesco de a răspunde la preocupările clienților și de a aborda impactul inflației pe piața alimentelor.

sursa: Mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Asistente britanice sedau pacienții

„Am sedat-o până aproape de moarte, pariez ca va sta lată o săptămână”, ce făceau două asistente britanice pentru a „nu avea probleme” cu pacienții pe tura lor

Șomajul explodează în Marea Britanie

Șomajul explodează în Marea Britanie, țara înregistrează cea mai mare scădere a numărului de angajați