in

Lanțul de restaurante de tip fast-food Subway are noi proprietari, află suma fabuloasă cu care a fost vândut

Lanțul de restaurante de tip fast-food Subway are noi proprietari, află suma fabuloasă cu care a fost vândut. În Marea Britanie existau aproximativ 2.300 de locații Subway. Într-un anunț făcut astăzi, directorul general al Subway, John Chidsey, a declarat că această tranzacție va “ajuta la răspândirea a zeci de mii de noi locații în întreaga lume”. Subway a confirmat încă din luna februarie a acestui an că analizează posibilitatea de a-și vinde afacerea.
>>> Londra, mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie

Lanțul de restaurante de tip fast-food Subway are noi proprietari

Prețul vânzării, care a fost anunțat de gigantul bancar de investiții JP Morgan, nu a fost confirmat, dar potrivit Wall Street Journal, ar fi putut fi evaluat la peste 10 miliarde de dolari (8,2 miliarde de lire sterline). Acesta marchează sfârșitul proprietății sale private de familie de la înființarea sa în 1965.

Vânzarea lanțului de magazine nu va avea probabil un impact imediat asupra punctelor de lucru, deoarece Subway funcționează după un model de franciză. Acest lucru înseamnă că Subway permite unui proprietar independent de afaceri să administreze un magazin individual folosind marca, modelul de afaceri și proprietatea intelectuală a acestuia. Lanțul Subway a fost vândut firmei Roark Capital.
>>> Chiriile din Marea Britanie cresc într-un ritm record, „cea mai mare rată din 2006”

Cu toate acestea, în viitor, Subway a declarat că dorește să se concentreze pe creșterea vânzărilor, pe schimbarea meniurilor și pe modernizarea restaurantelor. De asemenea, va căuta să crească numărul de restaurante pe care le are la nivel internațional și să îmbunătățească “experiența generală a clienților”.

Subway are aproximativ 37.000 de restaurante

John Chidsey, directorul general al Subway, a declarat: “Această tranzacție reflectă potențialul de creștere pe termen lung al Subway, precum și valoarea substanțială a mărcii noastre și a francizaților noștri din întreaga lume. Subway are un viitor strălucit alături de Roark, iar noi ne angajăm să ne concentrăm în continuare pe o abordare avantajoasă pentru francizații noștri, pentru oaspeții noștri și pentru angajații noștri.”

Subway are aproximativ 37.000 de restaurante în 100 de țări diferite. Acest lucru îl face unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din întreaga lume. Potrivit site-ului Subway, în Marea Britanie existau aproximativ 2.300 de locații Subway, dintre care peste 1.800 în Anglia, 202 în Scoția, 107 în Țara Galilor și 99 în Irlanda de Nord. Primul magazin din Marea Britanie a fost deschis în 1996, iar în 2021 a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare în această țară.

Subway este renumit pentru sandvișurile sale “footlong”, unele dintre cele mai populare produse fiind sandvișurile sale italiene B.M.T., Meatball Marinara și Steak & Cheese. Lanțul este specializat, de asemenea, în wraps, garnituri fierbinți, cum ar fi pizza subs și wedges, și boluri de salată.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cea mai scăzută natalitate din ultimii 20 de ani în UK

UK, cea mai scăzută natalitate din ultimii 20 de ani. Salvarea vine de la străini, dar „mamele indiene le-au depășit pe românce”

Extinderea ULEZ la Londra

Extinderea ULEZ la Londra: mii de șoferi expuși la o amendă de 180 de lire sterline, tot ce trebuie să știți