in

Povestea unei tinere din Marea Britanie care regretă că a câștigat la Loto peste un milion de lire sterline

O tânără din Marea Britanie, care a câștigat la Loto peste un milion de lire sterline, adică peste un milion de euro, a explicat de ce își dorea să nu i se fi întâmplat acest lucru.
Jane Park, în vârstă de 27 de ani, din Edinburgh, cea mai tânără câștigătoare a EuroMillions din Marea Britanie susține că nu i-ar dori nimănui ce i s-a întâmplat ei după ce a câștigat un milion de lire sterline, în anul 2013, când avea 17 ani.
Citește și: Localitatea din Marea Britanie cu cele mai scumpe case de pe litoral, localnicii au însă probleme

Povestea unei tinere din Marea Britanie care regretă că a câștigat la Loto

Câștigătoarea la loto a povestit că după ce i-a fost confirmată victoria, a fost „încurajată” să facă public acest lucru, deoarece era „nemaiauzit” ca o adolescentă de 17 ani să câștige un asemenea premiu.

Pentru Jane, care s-a descris ca fiind la acea vreme „o tânără naivă de 17 ani”, au urmat critici, hărțuiri și amenințări cu moartea. „Mi-aș dori să nu-l fi câștigat niciodată, nu i-aș dori nimănui acest lucru”, a spus tânăra, în emisiunea americană „Dr. Phil”.

Totuși, Jane Park, influencer, a precizat că nu regretă niciunul dintre banii pe care i-a cheltuit. Singurul ei regret este acela că a făcut totul atât de public.

Ce a făcut tânăra cu banii

Când a câștigat la loto în 2013, Jane Park și-a propus să cheltuie pe un Range Rover alb personalizat, un abonament pentru Hibernian, echipa ei iubită, și o vacanță în Ibiza cu prietenii ei.

Tânăra a cheltuit o parte din banii câștigați pe lucruri pe care și le-a dorit dintotdeauna, dar și pe operații estetice. În urma uneia dintre intervențiile chirurgicale a făcut septicemie și a fost la un pas de a-și pierde viața.

„Am cheltuit puțin pentru că nu știam cât valorează un milion de lire sterline, nu am văzut niciodată atâția bani. Nu am cunoscut niciodată pe nimeni care să aibă atâția bani, așa că am cheltuit pe lucruri pe care mi le-am dorit dintotdeauna.

Am făcut o procedură într-o altă țară și când m-am întors cu avionul am făcut septicemie. Am crezut literalmente că o să mor. Nu știu ce era în neregulă cu mine și mi-au spus că am avut o reacție la anestezic.

Am crezut că va fi de zece ori mai bine, dar a fost de zece ori mai rău

”În majoritatea zilelor îmi doresc să nu am bani. Îmi spun: Viața mea ar fi fost mult mai ușoară dacă nu aș fi câștigat. Oamenii se uită la mine și se gândesc: Aș vrea să am stilul ei de viață, aș vrea să am banii ei. Dar ei nu își dau seama de amploarea stresului meu”, a spus tânăra, potrivit Daily Mail.

După ce a cheltuit o parte din banii câștigați la loto, Jane Park a ascultat sfatul familiei sale și a făcut investiții. Altfel, și-ar fi risipit întreaga avere. În cele din urmă, a cumpărat niște proprietăți și a depus o sumă la bancă.

De ce a ales să lucreze într-un magazin, deși nu are nevoie de salariu
Ulterior, Jane Park s-a întors să lucreze într-un magazin de chipsuri, deși nu are nevoie de salariu. Tânăra a spus că a ales să facă acest lucru deoarece preferă o „rutină de lucru” în locul unei vieți în care să se bucure doar de timp liber.

Ea a mai povestit că i-a fost greu să găsească un iubit care să nu fie interesat de banii ei, că s-a săturat să cumpere articole de firmă și că îi lipseau vacanțele ieftine la Benidorm.

În ciuda faptului că nu regretă felul în care și-a cheltuit banii, Jane Park a cerut ca limita de vârstă pentru a juca la loto să fie ridicată de la 16 la 18 ani în Regatul Unit. În cele din urmă, limita a fost ridicată la 18 ani.

sursa: Daily Mail Online

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

tehnologie mașini conduc singure

Marea Britanie, prima țară europeană cu tehnologie pentru mașini ce se conduc singure, iată cum funcționează

Schimbare la medicii de familie în Marea Britanie

Schimbarea de la medicii de familie de luna viitoare va afecta MILIOANE de pacienți din Marea Britanie