in

Schimbarea de la medicii de familie de luna viitoare va afecta MILIOANE de pacienți din Marea Britanie

Schimbare la medicii de familie în Marea Britanie

Schimbare la medicii de familie în Marea Britanie – NHS urmează să implementeze o schimbare începând cu 15 mai. Se face o schimbare importantă în programările medicilor de familie, care va afecta milioane de oameni.
>>> Citește și: Noua regulă a Codului Rutier interzice conducerea cu navigatorul satelitar, amendă de până la 1.000 de lire sterline

Schimbare la medicul de familie în Marea Britanie

Din 15 mai, NHS va implementa o schimbare de procedură, conform căreia medicii de familie care nu pot oferi o programare imediată, pentru ziua respectivă, vor fi obligați să ofere oamenilor o evaluare pe loc. Ca alternativă, îi pot îndruma către un „serviciu medical adecvat”. Deci oamenii nu vor pleca fără consult sau fără evaluare.

Dr. Kieran Sharrock, președinte interimar al comitetului medicilor generaliști din Anglia, a spus: „Fără investiții pentru a face mai mult, cabinetele trebuie să elibereze resurse din altă parte.
Acest lucru nu a fost luat în considerare în mod corespunzător. Creșterea volumului de muncă al medicilor de familie și fără sprijinul necesar, va duce la părăsirea profesiei de către mai mulți medici de familie.
În cele din urmă, pacienții noștri sunt cei care suferă cel mai mult, iar acest lucru înseamnă că mai mulți dintre ei vor fi lăsați să aștepte mai mult pentru îngrijirea de care au nevoie disperată”, raportează BirminghamLive .
>>> Citește și: Discriminare la închirierea unei case în Londra: Proprietarii cer fotografii și CV-uri de la solicitanți

„Acțiuni preventive împotriva atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale”

Schimbare la medicii de familie în Marea Britanie – Directorul NHS de îngrijire primară, Dr. Ursula Montgomery, a spus: „Echipele de medici de familie au muncit din greu pentru a oferi un număr record de consultații, cu jumătate de milion mai multe efectuate în fiecare săptămână, anul trecut, comparativ cu pre-pandemie, iar acest nou contract își propune să continue acest lucru cu mai mult acces pentru pacienti.

Pe lângă furnizarea de îngrijire în aceeași zi pentru mai mult de două cincimi dintre pacienți, echipele de medici de familie vor intensifica, de asemenea, acțiunile preventive împotriva atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale în următorul an.
Cu profesioniștii din domeniul sănătății încurajați să prescrie statine alături de alte măsuri preventive, cum ar fi exercițiile fizice, unui număr mult mai mare de pacienți cu boli de inimă, boli arteriale și cei care au suferit un accident vascular cerebral sau care au un nivel ridicat de colesterol.
>>> Citește și: Hărți incredibile: în aceste cartiere din Londra româna este a doua cea mai vorbită limbă, după engleză

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Povestea tinere Marea Britanie

Povestea unei tinere din Marea Britanie care regretă că a câștigat la Loto peste un milion de lire sterline

Rezultatele sondaj încoronarea regelui

Rezultatele surpriză ale unui sondaj înainte de încoronarea regelui Charles: câți tineri mai susțin monarhia