in

Prima tranșă din plata pentru costul vieții de 650 de lire sterline va fi plătită din 14 iulie

* Știri Marea Britanie * Prima rată din plata pentru costul vieții * Opt milioane de gospodării din Marea Britanie vor începe să primească plăți pe 14 iulie, ca parte a pachetului guvernului Regatului Unit privind costul vieții.

zeci de mii de lire sterline

Prima rată din plata pentru costul vieții

Din 14 iulie, o primă tranșă de 326 de lire sterline din Plata pentru costul vieții (cost-of-living payment) va începe să fie plătită gospodăriilor cu venituri mici pentru beneficii, a anunțat Departamentul pentru Muncă și Pensii, potrivit BBC.

A doua parte a plății unice de 650 de lire sterline va urma în toamnă, ca parte a sprijinului în valoare de 1.200 de lire sterline pe care gospodăriile vulnerabile îl vor primi în acest an, care include, de asemenea, o reducere a taxelor de consiliu de 150 de lire sterline.

Pachetul a fost criticat de The Fabian Society și de Institutul de Cercetare a Politicilor Publice, ca fiind o „ușurare temporară”.

Londra a fost numit al doilea cel mai scump oraș din lume în care să locuiești. Cu ce datorii rămâi la sfârșitul lunii

În total 1.200 lire

Secretarul pentru Muncă și Pensii, Therese Coffey, a declarat: „În vreme ce milioane de gospodării cu cele mai mici venituri vor vedea în curând prima dintre cele două rate în numerar ajungând în conturile lor bancare, luăm măsuri pentru a ajuta în mod direct familiile cu costul vieții.

Această plată unică în valoare totală de 650 de lire sterline face parte din pachetul nostru de asistență pentru costul vieții de 37 de miliarde de lire sterline, care va pune 1.200 de lire sterline în plus în buzunarele celor mai nevoiași.”

Legislația pentru confirmarea celor 650 de lire sterline, precum și a celorlalte elemente ale pachetului de sprijin al Guvernului, este aprobată miercuri.

S-a subliniat că mii de persoane care beneficiază de Universal Credit nu vor beneficia de sprijin, deoarece cei care au o cerere de beneficii în comun cu partenerul lor vor primi o singură plată de împărțit între ei.

Sky News: Un sfert dintre britanici fac foamea pentru a economisi bani. La ce mai renunță pentru a se descurca cu facturile

grant de 400 de lire sterline

Opt milioane de familii

Cancelarul Rishi Sunak a declarat: „Avem responsabilitatea de a-i proteja pe cei care plătesc cel mai mare preț pentru creșterea inflației și ne mobilizăm pentru a ajuta.

În iulie, peste opt milioane de familii vor primi prima lor plată de 326 de lire sterline pentru a ajuta la creșterea prețurilor, ca parte a unui pachet în valoare de cel puțin 1.200 de lire sterline pentru familiile vulnerabile.

Am spus că vom fi alături de oameni atunci când au nevoie de ajutor și suntem”.

Prețurile produselor din Marea Britanie, cea mai rapidă creștere din ultimul deceniu

Ajutor pentru pensionari

Conform planului guvernului, pensionarii vor primi, de asemenea, o plată de 300 de lire sterline în noiembrie/decembrie, alături de plata combustibilului de iarnă, într-o mișcare care costă 2,5 miliarde de lire sterline.

Între timp, până în septembrie vor fi plătite 150 de lire sterline persoanelor care primesc prestații de invaliditate.

Fiecare gospodărie din țară va primi o reducere de 400 de lire sterline la facturile la energie.

Cancelarul a anunțat luna trecută pachetul de sprijin de urgență pentru costul vieții, spunând că 5 miliarde de lire sterline din pachet vor fi plătite printr-o taxă pe profiturile giganților din petrol și gaze, iar aproximativ 10 miliarde de lire sterline vor fi acoperite prin împrumuturi suplimentare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

case risc UK

Marea Britanie, aproape 200.000 de case de coastă ar putea fi sub apă până în anii 2050, iată zonele de risc

romanca insarcinata de doua ori intr-o saptamana

O româncă din Marea Britanie a rămas însărcinată DE DOUĂ ORI într-o săptămână