in

Londra a fost numit al doilea cel mai scump oraș din lume în care să locuiești. Cu ce datorii rămâi la sfârșitul lunii

După ce plătesc toate facturile, londonezii ajung să aibă datorii în medie de 1.071 de lire sterline pe lună. Londra este al doilea cel mai scump oraș din lume. Care este primul?

Londra, al doilea cel mai scump oraș din lume

Criza costului vieții afectează bugetele oamenilor din Marea Britanie și îi lovește deosebit de dur pe cei care locuiesc în capitală. Pentru londonezi, creșterea prețurilor de zi cu zi și creșterea inflației au fost un plus nedorit la chiria notoriu de mare și costul energiei care a crescut.

Ca urmare a acestor costuri crescute, Londra a fost etichetată al doilea cel mai scump oraș în care să locuiești din întreaga lume. În medie, oamenii care locuiesc aici rămân cu datorii de 1.071 de lire sterline în fiecare lună.

Prețurile caselor din Marea Britanie au atins un nou record. Cât a ajuns să coste o locuință în Londra

Studiul CIA Landlord Insurance

Un nou studiu realizat de CIA Landlord Insurance a evaluat salariul mediu lunar pe tot globul, alături de prețurile lunare de închiriere și costul vieții.

Punând-le împreună, au calculat unde oamenii pot trăi confortabil și să își armonizeze cu succes cheltuielile cu veniturile lor. În timp ce locurile de muncă pot oferi un salariu mai mare în Londra, prețurile ridicate ale chiriei și costul ridicat al vieții îl fac orașul cel mai puțin viabil financiar din Marea Britanie.

Studiul a dezvăluit că, după ce londonezii își plătesc toate facturile, ajung să aibă datorii de 1.071 de lire sterline pe lună . Aceasta a fost a doua cea mai mare sumă de datorii acumulate în fiecare lună, în medie, pentru orașele din întreaga lume.

Nu toți oamenii ajung să aibă datorii, dar fiind atât de mulți care se luptă să supraviețuiască, media a fost doborâtă de cei care trăiau în sărăcie în capitală.

Singurul sfat viabil dat de cei care au efectuat cercetările a fost să se mute în afara capitalei, astfel încât să poată rămâne cu bani de rezervă la sfârșitul lunii.

Marea Britanie, lovită de scumpiri la gaze și curent. Furnizorii cer ajutorul guvernului

Cel mai scump oraș din lume

Singurul oraș din lume care a fost evaluat mai rău în ceea ce privește banii datorați, după facturi și costuri, a fost Roma.

Roma este cel mai puțin viabil oraș din lume pentru a trăi, chiriașii rămânând cu o medie de 1.196 de lire sterline de datorii pe lună după ce au plătit costul vieții și prețurile de închiriere. Costul mediu pentru a închiria o proprietate în centrul orașului pe lună este de 1.750lire sterline.

Acesta este aproape jumătate din cel al proprietăților din Londra, dar salariul mediu este de doar 1.222 de lire sterline, ceea ce înseamnă că salariul lucrătorilor nici măcar nu le acoperă chiria în fiecare lună. Din păcate, acesta este și cazul pentru Lisabona și Mexico-City

Datele au fost colectate de CIA și venitul disponibil al orașelor a fost determinat scăzând costul vieții și costul mediu al chiriei din salariul mediu. Toate datele au fost colectate de pe pagini specifice orașului și combinate cu datele populației. Costul vieții include costul transportului, cumpărăturile alimentare, facturile de utilități, activitățile sportive și de agrement, îngrijirea copiilor și costurile de îmbrăcăminte.

Cât costă să fii înmormântat la Londra, lângă Karl Marx? Cele mai scumpe și cele mai ieftine cimitire

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Seară sângeroasă la Londra, doi adolescenți înjunghiați, la o oră unul de celălalt, în atacuri pe stradă

Costul unui mic-dejun englezesc a sărit în aer, preţurile cresc la cel mai rapid ritm din ultimii 40 de ani