in

Șeful Moderna: Vaccinurile actuale vor trebui modificate pentru varianta Omicron

Șeful Moderna: Vaccinurile actuale vor trebui modificate pentru varianta Omicron

Directorul executiv al Moderna spune că vaccinurile actuale nu sunt la fel de eficiente în cazul variantei Omicron ca în cazul celei Delta.

„Cred că va fi o scădere materială. Nu știu cât de mult pentru că trebuie să așteptăm datele. Dar toți oamenii de știință cu care am vorbit… spun că nu va fi bine”, a declarat Stephane Bancel pentru Financial Times, citat de Sky News.

El a adăugat că numărul mare de mutații ale proteinei spike a virusului înseamnă că este probabil ca vaccinurile actuale să trebuiască modificate.

Panică în Marea Britanie, după apariția cazurilor de infectare cu tulpina Omicron: „Nu vă întâlniți înainte de Crăciun decât dacă este necesar”

Bancel a declarat anterior pentru CNBC că ar putea dura luni pentru a începe livrarea unui vaccin care să funcționeze împotriva Omicron.

Cu toate cele spuse de șeful Moderna, premierul britanic, Boris Johnson, îndeamnă populația să se vaccineze cu doza de rapel.

El spune că Marea Britanie va putea reedita succesul anterior al campaniei de vaccinare.

Cerând oamenilor să-și facă rapelul, Boris Johnson a spus este „foarte probabil” ca vaccinurile actuale să ofere în continuare „multă protecție” împotriva Omicron.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

club de fotbal istoric

A plecat din România cu 200 de lire în portofel. Acum lucrează pentru un club de fotbal istoric din Anglia

sir george iacobescu

Sir George Iacobescu, desemnat „londonezul anului 2021”