in

Chef Loredan vă recomandă Turn din avocado şi carne de Crab

Astăzi vă prezint un preparat foarte rapid tocmai bun pentru dietă şi zilele călduroase: Tian of avocado, chili and lime scented Crab salad, coriander & orange crème fraiche / Turn din avocado şi salată din carne de Crab, portocală, coriandru şi creme fraiche.Materii prime pentru 4 porţii

450 gr carne de crab pasteurizată

3 avocado

1 red chilli

1/4 coriandru verde

250 g salata mixtă

30 ml dressing pentru salată

1/4 legături de coriandru verde

200g crème fraiche

1 lime

1 portocală

sare şi piper după gust

Mod de preparare

Ardeiul iute se taie pe lungime în două, se îndepărtează seminţele, apoi se taie brunoise foarte fin. Coriandrul verde se spală sub jet de apă rece, apoi se tapetează cu un prosop curat de bucătărie pentru a îndepărta apa şi se taie mărunt chiffonnade

Carnea de crab se pune întrun bol peste care adăugaţi zeama de la 1 lime, coriandru verde, ardeiul iute, 80 g de crème fraiche şi sare şi piper după gust.

Salata se spală sub jet de apă rece, se trece printr-un storcător de salată, apoi într-un bol se amestecă cu dressing-ul pentru salată.

Avocado se taie pe lungime, se îndepărtează sâmburele şi coaja şi se taie felii pe lăţime. Într-un cerc înalt de aproximativ 10 cm puneţi salata, apoi împărţiţi în mod egal feliile de avocado şi le puneţi deasupra, apoi carnea de crab. Ridicaţi cercul de inox cu grijă şi astfel veţi obţine un turn. Repetaţi operaţia pentru celelalte 3 porţii.

Crème fraiche se asezonează cu sare şi piper, se adaugă coriandru verde şi zeama de la o portocală, apoi cu ajutorul unei linguri faceţi câte un quenelle şi-l puneţi peste fiecare turn.

Vă doresc

Poftă Bună!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medicii intră în grevă şi ameninţă cu demisia în bloc: “Ne-a ajuns cuţitul la os”

Nuntă cu scandal. Mirele atacat cu o sticlă spartă