in

Ciocolata. Un aliment esențial pentru sănatatea taCu secole în urmă, ciocolata era considerată mai prețioasă decât aurul. Chiar și în prezent ea a rămas un sinonim al luxului și al delectării, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoană căreia să nu-i placă ciocolata, mai ales că există nenumărate forme și sortimente.

Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este înconjurată de un aer de mister, pericol și interdicție. Puțini cunosc totuși binefacerile ei asupra sănătății, cantonați în prejudecata că ciocolata îngrașă. Susținut de argumente de ordin științific, Michel Montignac demontează toate  preconcepțiile legate de acest aliment, analizând calitățile nutritive de excepție și efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru. În plus, ne oferă 20 de rețete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.

Descoperiți, așadar, cât de sănătoasă poate fi ciocolata (mai ales cea neagră, amară și bogată în cacao) și de ce nu ar trebui să lipseasca din nici un regim alimentar echilibrat.

Michel Montignac, celebru specialist în nutriție, este autorul conceptului de „indice glicemic” și creatorul revoluționarei diete care îi poartă numele. Cărțile lui au fost traduse în 25 de limbi și publicate în 42 de țări, în peste 16 milioane de exemplare.

Cartea Ciocolata. Un aliment esențial pentru sănatatea ta se poate cumpăra în UK de la librăria Cărți Românești. Preț £2.89. Modalități de cumpărare: online, www.cartiromanesti.co.uk, prin telefon, 0784 5564911 sau de la sediul librăriei din Edgware: etaj 1, unit 7, Cavendish House, 369-391 Burnt Oak Brodway, HA8 5AW.

Alte titluri disponibile de același autor: Uleiul de masline. Un aliment esential pentru sanatatea ta;  Obezitatea la copii. Metode de preventie si tratament;  Mananc sanatos si raman tanar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vești proaste! Vor fi noi greve generale la metroul londonez

Avem ambasador în Regatul Unit. Președintele a semnat decretul de numire