Menu
in

Ce a pățit fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu pe un aeroport din Anglia

Fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu a avut parte de o experiență despre care spune ca a traumatizat-o, în Anglia, unde a fost nevoită să stea mai mult timp decât avea în plan.

Ana Maria Mocanu a ajuns în aeroport, unde trebuia să ia avionul spre România, însă a avut parte de un adevărat haos despre care a vorbit la Antena Stars.

Potrivit Antena1, Ana Maria Mocanu a avut parte de o experiență neașteptată pe un aeroport în Anglia.

O vedetă din România s-a făcut agent imobiliar la Londra. A plecat din cauza măsurilor din țară: „Își băteau joc de copiii noștri”

„A fost coșmarul vieții mele. Am stat trei zile plecată, în condițiile în care trebuia să stau doar o zi, pentru că a fost o problemă cu zborul. Am fost în aeroport cu două ore înainte de check-in, am făcut toate formalitățile, mi-au luat bagajele, mi-au spus că o să-mi găsească un loc în avion, am plătit o sumă pentru un bagaj extra. Totul ok, bagajul a urcat în avion, în schimb mie nu mi-au găsit loc în zborul respectiv”, a povestit Ana Maria Mocanu.

Astfel, deși bagajul ei a fost trimis în România, ea a rămas în Anglia.

„Bagajul meu a fost trimis la Craiova, eu nu am mai zburat. Eu nu înțeleg cum îți preia cineva bagajul, ți-l duce într-o altă țară și pasagerul nu. Nu mi-au oferit foarte multe explicații, nici nu mi-au decontat hotelul și nici nu mi-au dat alt zbor înapoi. Totul a fost pe cheltuiala mea”, a mai explicat fosta asistentă TV.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.6]
Exit mobile version