in

Ce a pățit fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu pe un aeroport din Anglia

Ce a pățit fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu pe un aeroport din Anglia

Fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu a avut parte de o experiență despre care spune ca a traumatizat-o, în Anglia, unde a fost nevoită să stea mai mult timp decât avea în plan.

Ana Maria Mocanu a ajuns în aeroport, unde trebuia să ia avionul spre România, însă a avut parte de un adevărat haos despre care a vorbit la Antena Stars.

Potrivit Antena1, Ana Maria Mocanu a avut parte de o experiență neașteptată pe un aeroport în Anglia.

O vedetă din România s-a făcut agent imobiliar la Londra. A plecat din cauza măsurilor din țară: „Își băteau joc de copiii noștri”

„A fost coșmarul vieții mele. Am stat trei zile plecată, în condițiile în care trebuia să stau doar o zi, pentru că a fost o problemă cu zborul. Am fost în aeroport cu două ore înainte de check-in, am făcut toate formalitățile, mi-au luat bagajele, mi-au spus că o să-mi găsească un loc în avion, am plătit o sumă pentru un bagaj extra. Totul ok, bagajul a urcat în avion, în schimb mie nu mi-au găsit loc în zborul respectiv”, a povestit Ana Maria Mocanu.

Astfel, deși bagajul ei a fost trimis în România, ea a rămas în Anglia.

„Bagajul meu a fost trimis la Craiova, eu nu am mai zburat. Eu nu înțeleg cum îți preia cineva bagajul, ți-l duce într-o altă țară și pasagerul nu. Nu mi-au oferit foarte multe explicații, nici nu mi-au decontat hotelul și nici nu mi-au dat alt zbor înapoi. Totul a fost pe cheltuiala mea”, a mai explicat fosta asistentă TV.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.6]

Rusia amenință Marea Britanie cu represalii dacă vor fi impuse sancțiuni Moscovei

Rusia amenință Marea Britanie cu represalii dacă vor fi impuse sancțiuni Moscovei

Avionul în care se afla toată echipa Manchester City, aproape de dezastru din cauza furtunii Dudley