in

PREMIERĂ la malul Mării Negre! De anul acesta puteți explora partea nevăzută a vechiului Tomis. „Vestigii subacvatice”- o experiență de neuitat la Constanța

Proiectul de tineret „Vestigii subacvatice”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța, a avut un succes imediat încă de la debutul de pe 28 iulie.

Zeci de vizitatori au beneficiat deja de scufundări în Marea Neagră și au trăit experiențe de neuitat.

„Este interesant, foarte interesant. Se vede foarte bine, spre surprinderea mea. Vizibilitatea este una foarte bună”. „Este impresionant. Viața subacvatică chiar e uimitoare”  – sunt două dintre declarațiile tinerilor care au participat până acum la proiect.

Proiectul continuă până pe 20 august.

„Puteți vedea vestigii ale portului antic Tomis și ale Cetății Tomis, resturi de ziduri, sute de bucăți de vase ceramice sau amfore. Ne bucurăm că proiectul nostru a generat un interes atât de mare și le mulțumim tuturor celor care au pus umărul la reușită”, a declarat Sebi Pătrunjei, responsabil P.R. al organizatorului.

Concertele în aer liber se întorc la Constanța: „Sunset Sea-mphony” începe pe 4 august!

Proiectul de tineret „Vestigii subacvatice” este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Scufundări se mai pot face în zilele de: 6, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20 august 2021, între orele 09:00 – 18:00.

Participanții sunt desemnați de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța. Nu trebuie să știți să înotați sau să vă scufundați. Înainte de începerea turului ghidat, veți beneficia de un instructaj specific pentru scufundare din partea scafandrilor arheologi.

Există însă două condiții: să aveți vârsta de minimum 18 ani și să nu aveți probleme medicale care să vă afecteze capacitatea fizică sau psihică. 

Bugetul total al proiectului: 110.200 lei, din care 100.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 10.200 lei – contribuția proprie a beneficiarului.  

Sponsor: Infinity Art Dental.

Proiect: Vestigii subacvatice

Valoarea totală a proiectului: 110.200 lei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii nu mai intră în carantină în Anglia, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu. Când intră în vigoare noua LISTĂ VERDE

vaccinare copii 16 17 ani

Experţii britanici se sucesc: începe vaccinarea tinerilor de 16 şi 17 ani. Aceştia NU au nevoie de ACORDUL părinţilor