in

Galați: Conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie cu permisul suspendat

Galați: Conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie cu permisul suspendat

Polițiștii de frontieră din județul Galați au oprit pentru control, pe raza localității Vlădești, un autoturism înmatriculat in Marea Britanie și au constatat că șoferul avea permisul suspendat.

Autovehiculul era condus de un cetățean român de 30 de ani, domiciliat în județul Brăila, care nu a putut prezenta permisul de conducere, pentru că îl avea suspendat.

Depistarea polițiștilor s-a făcut în data de 20 februarie, în jurul orei 11.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, arată obiectivbr.ro.

Noul Cod Rutier îi ruinează pe şoferi: amenzi de peste 2.000 de euro şi permis suspendat timp de 2 ani

Polițiștii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Marea Britanie condus de un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Brăila.

„Deoarece la controlul de frontieră bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care colegii noștri au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat”, au transmis polițiștii de frontieră.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

ZIUA CEA MARE: Regatul Unit devine prima țară unde pandemia ia sfârșit OFICIAL

ZIUA CEA MARE: Regatul Unit devine prima țară unde pandemia ia sfârșit OFICIAL

Este INVAZIE în Marea Britanie! Nimeni nu este în siguranță, spun specialiștii