in ,

Reţeta săptămânii: Ravioli de casă cu carne de raţă

Astăzi vă prezint: Home Made Ravioli with confit Duck, strawberry, kiwi, and coriander / Ravioli de casă cu carne de raţă, căpşuni, kiwi şi coriandru verde.

Materii prime pentru 5 porţii

6 pulpe de raţă confiate

250 g căpşuni

250 g kiwi

1/2 legături coriandru verde


sare, piper după gust

Pentru aluatul de ravioli

5 ouă

7 gălbenuş de ou

30 ml ulei de masline extra virgine

400 g făină pentru paste

sare, piper după gust

Mod de preparare

Pulpele de raţă se dezosează se taie bucăţi mici, se condimentează cu sare şi piper, apoi într-o tigaie încinsă se sotează până când carnea devine crispy de culoare galben aurie. Când carnea este gata se adaugă coriandru spălat şi tăiat mărunt în prealabil. Se transferă mixtul într-un bol se lasă să tempereze. Căpşunile şi kiwi se spală, se curăţă, apoi se taie cuburi mici. Se adaugă peste carnea din bol se ajustează gustul de sare şi piper şi se bagă la frigider.

Pentru aluatul de Ravioli

Aluatul este recomandat să-l pregătiţi cu câteva ore înainte.

Într-un mixer de bucătărie adăugaţi făina, un pinch de sare daţi drumul la viteză maximă, apoi adăugaţi ouăle, gălbe nu şurile şi uleiul de măsline. După 30 de secunde opriţi mixerul şi scoateţi aluatul pe masă şi îl amestecaţi de mână. Înveliţi aluatul în folie de cling film, apoi se lasă să se odihnească la frigider timp de două ore. Pentru a rula aluatul o puteţi face cu ajutorul unei maşini speciale pentru paste sau manual sau pur şi simplu cu ajutorul unui sucitor.

Împărţiţi aluatul în trei părţi. Rulaţi aluatul la grosime de 1,5 mm. Decupaţi ravioli în forma unor discuri, cu ajutorul unui cerc de metal. Puneţi aproximativ o lingură din cantitatea de carne în mijlocul fiecărui ravioli. Cu ajutorul unei pensule de bucătărie ungeţi celălalt disc de ravioli cu gălbenuş de ou, acoperiţi partea inferioară a ravioli, apoi cu ajutorul unei furculiţe presaţi pe margine de jur împrejur. După ce aţi terminat ravioli se fierb în apă clocotită cu sare timp de 7,30 minute.

Se pot folosi ca fel principal, aperitiv sau, ca şi în imagine, garnitură la diferite preparate. Pentru umplutura acestui preparat puteţi folosi diferite brânzeturi, cu spanac, diferite legume sotate sau piure-uri sau în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Vă doresc

Poftă Bună!Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Ucraina: Noi grade de alertă teroristă și atenţionare de călătorie

Eliberarea titlului de călătorie