in

Vreţi să slăbiţi fără regim? Iată câteva metode simple!

Dacă vă preocupă silueta, puteţi ţine cont de câ­teva recomandări care vă aju­tă să slăbiţi, fără dietă şi fără prea mult efort.

Mâncaţi salate!

Un castron cu salată din legume proaspete de sezon – ridichi, ceapă ver­de, salată şi usturoi verde, leurdă, un­tişor, urzici şi spanac (opărite scurt), la care se adaugă puţin suc de lămâie şi un strop de ulei de măsline, stimulează digestia şi metabolismul şi intensifică tranzitul intestinal. Rezul­tatul: sănătate şi kilograme în minus. Corpul arde cu 20% mai multe calorii după ce aţi mân­cat o masă care este com­pusă în cea mai mare parte din legume. Există însă şi o condiţie: salata trebuie mâncată zil­nic, ca unic fel principal. De exemplu: la masa de seară.

Ceaiuri diuretice

Când vreţi să slăbiţi, e bine să ape­laţi şi la plantele care au calitatea de a elimina din corp apa în exces. O cură cu ceaiuri diuretice are efecte asupra depozitelor de grăsime, care scad vizi­bil, dar şi asupra pielii, care se limpe­zeşte şi se luminează. Beţi 2-3 căni pe zi de ceai de codiţe de cireşe, mătase de porumb sau rădăcină de brusture.

Tărâţe pentru tranzit şi slăbit

Una dintre cele mai eficiente şi uşoa­­re metode de a accelera slăbitul sunt curele cu tărâţe. Odată ajunse în intestin, ele se comportă asemenea unui burete: se umflă, stimulează peristal­tismul şi uşurează tranzitul intestinal. Adăugarea de tărâţe în alimentaţia zil­nică înseamnă digestie bună, detoxi­fiere şi kilograme în minus. Consu­maţi pâine cu tărâţe sau luaţi, după sau în timpul fiecărei mese, câte o lingură – două de tărâţe (de grâu, ovăz, secară) măcinate fin, însoţite de o jumătate de pahar de apă.

Cât mai multe supe şi ciorbe

Pot înlocui una sau două mese pe zi, “umplu stoma­cul”, aduc o mulţime de vi­ta­mine şi minerale şi foarte pu­ţine calorii. Secretul este să le preparaţi din multe legume, să le acriţi (eventual) cu borş de casă sau suc de lămâie, să pu­neţi foarte puţină sare şi doar un strop de ulei. Iar în momen­tul servirii, adău­gaţi verdeaţă proaspătă – pătrun­jel, mărar, leuştean.

Sursa: formula-as.roCITITI MAI MULT:

Îţi place avocado? Află secretul acestui fruct minune!

Obiceiuri nesănătoase care vă pot îmbătrâni prematur tenul

Menopauza şi depresia: Cum pot fi ameliorate simptomele

Îți place cafeaua? Vezi 6 efecte pozitive pentru sănătatea întregului organism

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Germania. O valiză a explodat la periferia orașului Nürnberg

Fost fotbalist de Liga I, traficant de droguri în Anglia