Iohannis despre eroul român de la London Bridge: „Demn de toată aprecierea. Îl decorez”

Written by RedactiaZW

Președintele Klaus Iohannis, a declarat, la finalul întâlnirii sale de la Washington D.C. cu membri ai comunității românilor din SUA, că îl admiră pe Florin Morariu, românul care a devenit cunoscut ca urmare a faptelor sale curajoase din timpul atentatului terorist din 3 iunie de la Londra.

„Mi-a plăcut foarte mult și recunosc că am văzut reportajele și l-am admirat. E demn de toată aprecierea. Astfel de oameni cu un curaj civic ieșit din comun sunt exemple extraordinar de frumoase și pentru tânăra generație”, a declarat șeful statului.
Întrebat fiind dacă a luat în considerare decorarea lui Florin Morariu, președintele a replicat: “E o idee, de ce nu?!”.

Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la o întâlnire cu membri ai comunității românilor din Washington D.C., organizată la Ambasada României din capitala SUA.

Klaus Iohannis efectuează, în perioada 4-9 iunie, o vizită în Statele Unite ale Americii, elementul central fiind întrevederea oficială cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

Sursa: Agerpres

Florin Morariu, eroul de la London Bridge, primit la Ambasada României de funcționari de rang inferior

O decorație de la Iohannis pentru eroul de la London Bridge, propunerea lui Mihalache

Românul care a înfruntat teroriștii din Londra, supărat pe Poliția Britanică. „Ăștia se organizau și alții tăiau oameni ca pe porci. Rușine!”

   

About the author

RedactiaZW