Un șef PSD din Vrancea despre protestatarii din diaspora: „hoți, cerșetori și curve, trebuie întâmpinați cu șocuri electrice!”

Inspectorul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu,  numit de guvernul PSD, debitează invective la adresa românilor plecați în străinătate, pe pagina personală de Facebook.

Potrivit Realitatea de Vrancea, Prescornițoiu  spune despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”. În opinia sa, cei care muncesc în străinătate nu au ce să caute la miting.
Fostul viceprimar Tudorel Trofin a făcut un colaj din postările lui Prescornițoiu, din care se poate lesne trage concluzia că preocupările domniei sale, ca angajat în subordinea Guvernului României, sunt puse în slujba cetățeanului care-i plătește salariul, fie din Diaspora, fie din țară (sic).

Într-o altă postare, angajatul Guvernului e de părere că participanți la miting ar trebui întâmpinați cu pistoale cu șocuri electrice și tunuri cu apă.

Reacția unui viceprimar PSD din Teleorman la adresa protestatarului din Suedia: „Întâi să-i dea mă-sii ..ue !”