Scriitorul Casei Regale britanice: „Regina s-a ascuns într-un tufiș ca să nu dea ochii cu Ceaușescu”

Written by RedactiaZW
[embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed] [embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed]

Detalii picante din timpul domniei Reginei Elisabeta II au fost făcute publice de către Robert Hardman, scriitorul Casei Regale britanice.

Acesta susține că Majestatea Sa s-a ascuns într-un tufiș pentru a evita să vorbească cu fostul dictatori Nicolae Ceaușescu, la vizita acestuia în Marea Britanie, în 1978.

queen-elizabeth-nicolae-ceausescu-london

Autorul mai spune că monarhul a mers la distanță mare de dictator, pentru a îi evita pe soții Ceaușescu atunci când aceștia au vizitat grădinile Palatului Buckingham.

Dezvăluirile lui Hardman vin după ce mai bine de 1,5 milioane de persoane au semnat o petiție prin care se cere guvernului britanic retragerea invitației făcute președintelui SUA, Donald Trump, de a veni în Marea Britanie, în vizită de stat, după ce acesta a pus o interdicție de 90 de zile cetățenilor din șapte state musulmane de a mai călători în Statele Unite.

Britanicii cer guvernului să nu îl primească pe Trump. Boris Johnson: „Trump latră dar nu mușcă. L-am primit și pe Ceaușescu”

“Ultimele 100 de zile” ale lui Ceauşescu

 
 

About the author

RedactiaZW