Marea Britanie, cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de COVID-19. Persoanele în vârstă, expuse pericolului

Marea Britanie a înregistrat cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de coronavirus de când a început pandemia, pe fondul îngrijorării că infecțiile cresc rapid în rândul persoanelor în vârstă.

Alte 33.470 de cazuri confirmate de Covid-19 au fost înregistrate cu 24 de ore înainte joi, 12 noiembrie, ora 9 dimineața, conform ultimelor cifre guvernamentale.

Alte 563 de persoane au fost anunțate decedate în același interval de timp. Toate acestea fuseseră infectate cu coronavirus în ultimele 28 de zile.

COVID-19: Rata de infectare în Marea Britanie a scăzut. Specialiștii spun că se apropie sfârșitul celui de-al doilea val

De asemenea, o serie de țări europene au avertizat că este prea devreme pentru ca oameni să înceapă să planifice călătorii de Crăciun, din cauză că pandemia se dezlănțuie pe tot continentul.

Franța și Irlanda au anunțat că este prea devreme să se facă aranjamente de călătorie, în timp ce Suedia și-a avertizat cetățenii să se pregătească pentru călătorii restricționate în perioada festivă, iar Portugalia a extins restricțiile de noapte și sfârșit de săptămână în 77 de zone.

Ministrul german al sănătății a avertizat, de asemenea, că este puțin probabil ca viața să revină la normal în decembrie, la timp pentru evenimentele de iarnă, cum ar fi petrecerile de Crăciun, după ce s-au pus mai multe restricții săptămâna trecută.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veste EXTRAORDINARĂ pentru românii din Marea Britanie. Nu se mai stă 14 zile în carantină la sosirea în România

Amendă uriașă pentru proprietarul unei săli de sport din Londra care a ignorat restricțiile. Riscă să ajungă la închisoare

Amendă uriașă pentru proprietarul unei săli de sport din Londra care a ignorat restricțiile. Riscă să ajungă la închisoare