Manelista „Prințesa de Aur”, acuzată că și-a răpit copilul și l-a dus în Anglia

Manelista „Prințesa de Aur”, fostă concurentă la „X Factor”, este într-un scandal de aproape un an cu fostul partener de viață, pe tema copilului. Potrivit CANCAN, cântăreața Loredana Anghelache este acuzată de „răpire” de Robert, fostul său iubit  care a făcut declarații uluitoare.

Loredana, cunoscută și ca „Prințesa de Aur” și fostul partener de viață și-au „disputat” băiețelul, în preajma Paștelui, iar un nou episod se pare că a avut loc între aceștia de curând.

Fostul iubit al artistei a făcut mărturisiri în exclusivitate pentru CANCAN.RO și susține că fiul lui a fost scos din țară și este ținut în Anglia, acolo unde s-a mutat artista.

Dani Mocanu, acuzat că a fugit cu banii de la o petrecere din Londra. Cum răspunde manelistul

„În toamna acestui an am înscris copilul la școala pregătitoare din Pitești. Într-o vineri, după ce am luat copilul de la școală, m-a sunat spunându-mi că vrea și ea să-și vadă fiul, asta după ce trecuseră 6 sau 7 luni de când nu l-a văzut. Am vorbit cu ea și i-am spus: «Uite care este situația, eu îl las să vină la tine până duminică, dar să-l aduci duminică pentru că trebuie să-l duc la școală»

Aceasta, ca de fiecare dată, fără scrupule, l-a luat în Anglia de trei luni și nici în ziua de astăzi nu mai știu nimic despre fiul meu. Sincer vă spun că nici măcar nu-mi dă dreptul să vorbim cu el la telefon”, a mărturisit Robert.

Cântăreața de manele Loredana Anghelache a participat la X-Factor în 2016, dar a părăsit concursul în semifinale și a ratat marele premiu de 100.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson anunță planurile guvernului după 2 decembrie. Ce măsuri vor fi luate după LOCKDOWN

Nottingham: Român arestat pentru trafic de persoane. Ar putea fi extrădat