in

Prințul Philip, soțul Reginei Marii Britanii, internat în spital. Palatul Buckingham: „Nu este COVID”

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, este internat în spitalul King Edward VII din Londra, după ce s-a „simțit rău”.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, este „în stare bună”, în timp ce „merge fără ajutor” în spital – iar starea sa „nu are legătură cu Covid”, a anunțat Palatul Buckingham.

Ducele de Edinburgh a fost aseară dus la spitalul privat King Edward VII din Marylebone ca „măsură de precauție”, la sfatul medicului său și se așteaptă să rămână acolo câteva zile sub observație.

Soțul Reginei Elisabeta II a a fost condus la spital cu mașina, scrie Daily Mail.

Decizia de a fi internat a fost luată cu „mare precauție”, iar Regina, în vârstă de 94 de ani, a rămas la Castelul Windsor, unde cuplul locuiește în timpul lockdown-ului.

Starea sa nu este legată de COVID și vine după ce pe 9 ianuarie, cuplul regal a primit primele doze de vaccin anti-coronavirus, făcând parte dintr-una dintre categoriile cu risc ridicat.

Regina Marii Britanii va fi vaccinată cu prioritate. Pentru că este în vârstă, nu în virtutea unui tratament preferențial

Palatul Buckingham nu a confirmat încă dacă cei doi au primit a doua doză de vaccin.

Spitalizarea Prințului Philip nu este tratată ca o situație de urgență, iar fiul său, prințul Charles și soția sa, Camilla, au continuat să își îndeplinească sarcinile regale, întâlnindu-se cu voluntari care participă la studiile clinice de vaccinare din Birmingham.

Regina și prințul Philip au petrecut lockdown-ul la Windsor și au avut un Crăciun liniștit la reședința Berkshire, după ce au decis să renunțe la tradiționala adunare a familiei regale de la Sandringham.

Philip a suferit o serie de afecțiuni de-a lungul anilor, fiind tratat inclusiv pentru o arteră coronariană blocată, la spitalul Papworth din Cambridgeshire, în decembrie 2011 și o infecție a vezicii urinare, în iunie 2012.

În iunie 2013 a avut o intervenție chirurgicală exploratorie pe abdomen și a început să folosească aparate auditive în 2014, la vârsta de 93 de ani.

Prințul Philip s-a retras din funcțiile publice în 2017.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ȘOCANT! 10 milioane de oameni, pe listele de așteptare ale medicilor în Anglia

București: Pensiile speciale ale parlamentarilor au fost ELIMINATE