in

ȘOCANT! 10 milioane de oameni, pe listele de așteptare ale medicilor în Anglia

Listele de așteptare ale NHS ar putea atinge un record de 10 milioane până în aprilie – o persoană din șase din Anglia având nevoie de tratament, avertizează un raport citat de MailOnline.

Cercetătorii susțin că pandemia de coronavirus a transformat NHS în „Serviciul Național COVID”, cu șase milioane mai puține recomandări în 2020, decât în ​​2019.

Acum, lucrătorii din domeniul sănătății sunt pregătiți pentru o creștere a cererilor pentru tratamente, atunci când restricțiile vor fi ușurate, în următoarele săptămâni.

Organizațiile caritabile din sănătate și Colegiul Regal al Medicilor au avertizat aseară că pacienții se confruntă cu „realitatea sumbră” de a aștepta pentru „anii următori”.

Un student român din Londra ajută la construirea și testarea ventilatoarelor folosite de NHS

Pacienții au întârziat să se prezinte la medic, din cauză că au ținut cont de apelurile guvernului de a „rămâne acasă, de a proteja NHS” sau s-au temut de infectare cu coronavirus la clinicile medicilor de familie sau la spital.

De asemenea, NHS a amânat unele operații non-urgente pentru eliberarea personalului și a paturilor pentru cazurile Covid.

Există și cazuri în care starea de sănătate a pacienților s-a deteriorat atât de mult încât a dus la deces sau la invaliditate permanentă.

Spre exemplu, pot exista 1.660 de decese în pus cauzate de cancerul pulmonar din cauza întârzierilor, arată raportul What Next For The NHS.

Rachel Power, director executiv al Asociației Pacienților, a declarat: „Realitatea sumbră cu care se confruntă pacienții este că listele de așteptare vor fi lungi pentru următorii ani”.
Tineri sănătoși din Marea Britanie vor fi infectați voluntar cu COVID-19

Prințul Philip, soțul Reginei Marii Britanii, internat în spital. Palatul Buckingham: „Nu este COVID”