in

Leonardo DiCaprio susține cauza salvării pădurilor seculare din România

Leonardo DiCaprio a publicat un mesaj pe platforma Instagram, prin care susține salvarea pădurilor virgine din România. Apelul său a primit peste 216.000 like-uri în mai puțin de o zi.

Actorul, cunoscut pentru implicarea sa în campaniile sociale și de protecție a mediului, a preluat mesajul Greenpeace România despre nevoia de a proteja ultimele păduri virgine ale Europei și responsabilitatea pe care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România trebuie să și-o asume în acest sens.



Prilejul a fost oferit de tabăra pe care Greenpeace România a organizat-o în luna august în Munții Făgăraș pentru a inventaria unele dintre puținele păduri virgine și cvasivirgine rămase și pentru a sublinia nevoia protejării prin lege a acestor păduri unice, amenințate cu dispariția din cauza tăierilor legale și ilegale.

Greenpeace România invită pe toată lumea să se implice și să semneze scrisoarea deschisă pe care a adresat-o Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor prin care cere să impună un moratoriu pe orice fel de intervenții în pădurile virgine și cvasivirgine și să inițieze de urgență un proiect național de inventariere a tuturor celor rămase pentru includerea lor în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine recent constituit. Scrisoarea este disponibilă în limba română AICI și în limba engleză AICI

#Regram #RG @Greenpeace: Greenpeace volunteers collect trash found in Romanian forests at the forest rescue station near Vidraru Lake, in the Argeș river basin—an area threatened by illegal logging and forest destruction. Last month, Greenpeace volunteers from 11 European countries (Romania, Austria, Germany, Belgium, The Netherlands, Hungary, Croatia, Finland, Slovakia, Slovenia and Switzerland ) started to map one of the last remaining ancient and old growth forests in Europe in order to highlight the need for the Romanian government to legally protect it. #instagood #environment #forests #nature #photooftheday

A photo posted by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

CITITI MAI MULT:

Jude Law: “În primul rand, eu sunt englez”. Ce rol important a refuzat celebrul actor

„Poets to the bone” – o serie de spectacole a ICR Londra, deschisă de actorul Dorel Vișan

O actriță română este “fata de la capătul lumii” pentru britanicii de la James

Chloë Sevigny a vorbit la Cannes despre hărțuirea sexuală. Un regizor i-a spus: “Tu ar trebui să-ți arati corpul mai mult.”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un tânăr genial din România, admis la cinci universităţi din Marea Britanie. A ales să studieze la Oxford

Româncă vânzătoare de Big Issue, imaginea Aeroportului Heathrow