in

Șoferii din Marea Britanie vor fi amendați IMEDIAT dacă vor face asta pe autostradă

Șoferii din Marea Britanie vor fi amendați IMEDIAT dacă vor face asta pe autostradă

Șoferii din Marea Britanie se vor confrunta cu amendă dacă vor fi prinși încălcând regulile, cu ajutorul noilor camere de pe autostrăzi.

O amendă de 100 de lire sterline va fi emisă imediat celor care utilizează autostrăzile din Marea Britanie și care circulă pe o bandă greșită.

Acest lucru se aplică șoferilor care utilizează, de exemplu, o bandă închisă, marcată în mod normal cu un „X” roșu pe un indicator digital, scrie Manchester Standard.

Compania Națională de Autostrăzi, care întreține autostrăzile și drumurile principale, a anunțat că și-a îmbunătățit camerele de supraveghere pentru a-i prinde șoferii care fac acest lucru.

„Este ilegal să circuli pe o bandă marcată cu X roșu, iar camerele de pe autostradă pot detecta automat șoferii care încalcă legea. Poți primi o amendă de 100 de lire sterline și trei puncte pe permis”, au anunțat autoritățile.

Accident îngrozitor pe o autostradă din Anglia. Mai mulți oameni au murit după ce un camion a explodat. Nu se știe încă numărul victimelor

Luna trecută, șoferii de pe autostrăzile pot primi amenzi nelimitate pentru conducerea periculoasă, după o revizuire a Codului rutier.

Șoferii care nu respectă regulile actualizate ar putea primi interdicție de a conduce și până la 14 ani de închisoare.

„Un total de 33 de reguli existente vor fi modificate și vor fi introduse două noi reguli”, a anunțat Agenția pentru Standarde de Conducere și Vehicule.

Orice accident care apare ca urmare a adormirii la volan este de obicei clasificat drept „conducere periculoasă”, explică RAC.

Conducerea periculoasă este o infracțiune de conducere și una mai gravă decât „conducerea neglijentă”.

Codul rutier stabilește o serie de reguli și reglementări pe care șoferii trebuie să le respecte pentru siguranța lor și a celorlalți în timp ce se află pe drum.


…Șoferii din Marea Britanie vor fi amendați IMEDIAT dacă vor face asta pe autostradă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

UE este de acord să ajusteze acordul Brexit. Este singura ofertă pe care o face Marii Britanii

UE este de acord să ajusteze acordul Brexit. Este singura ofertă pe care o face Marii Britanii

șofer român Marea Britanie

Șofer român în Marea Britanie: „E posibil să fie o criză bine gândită. S-a creat panică pe rețelele sociale”