in

ÎNGROZITOR! Fete de 10 ani din România, forțate să se prostitueze în Marea Britanie

ÎNGROZITOR! Fete de 10 ani din România, forțate să se prostitueze în Marea Britanie

Traficanții sexuali români iau fete de 10 ani din România și le forțează să se prostitueze în Marea Britanie, este subiectul unui documentar ce va fi difuzat la BBC, în această seară, 24 ianuarie.

Copile de până în 10 ani sunt vizate de „metoda loverboy”, folosită de traficanții de persoane pentru a le manipula să creadă că au relații de dragoste cu răpitorii lor.

Fetele sunt transportate apoi din școlile românești în Marea Britanie, unde sunt supuse unor abuzuri inimaginabile, relatează Daily Telegraph, citat de The Sun.

Sute de fete au căzut victimele unei lacune din legea română, prin care polițiștii nu pot urmări traficanții dacă fata pleacă de bunăvoie fără o plângere prealabilă.

Iana Matei – care conduce un adăpost românesc pentru copii traficați – a declarat pentru documentarul BBC Two Sold: Sex Slaves Next Door: „Metoda loverboy este cea mai oribilă metodă de recrutare a fetelor.”

„Traficanții merg în curțile școlilor și vorbesc cu fetele. Am o copilă de 13 ani, Daniela, chiar aici, care încearcă cu disperare să revină la iubitul ei de 52 de ani.”

86% din prostituatele din Marea Britanie sunt românce

Anul trecut, un raport al Comisiei Europene a avertizat că de 10 ori mai mulți copii sunt scoși ilegal din România decât ultima dată când au fost analizate cifrele, în 2016.

În același timp, raidurile poliției din Leicestershire și Northumberland au arătat că până la 86% dintre femeile care lucrează în bordeluri britanice sunt din România.

Doi români, frate și soră, conduceau o rețea de prostituție și plasare de droguri în Anglia

De la cluburile de striptease scumpe din Londra până la colțurile sumbre ale străzilor din Leeds, industria sexului din Marea Britanie este plină de povești despre româncele care își vând trupurile pentru bani.

Femeile sunt adesea traficate ca fete, apoi forțate să intre în industria sexului de bandele avide de bani care le exploatează pentru fiecare bănuț – strângând profituri uriașe.

Cu fiecare prostituată care câștigă între 500 și 700 de lire sterline pe zi din deservirea mai multor „clienți”, proxeneții pot câștiga 12.500 de lire sterline pe lună – sau 135.000 de lire sterline pe an – de la o singură fată.

Cu toate acestea, femeilor li se ordonă să predea toți banii pe care îi fac bărbaților care le-au furat când erau copii.

În România, experții spun că acum sunt implicați atât de mulți bani încât bandele de traficanți au corupt oficialii guvernamentali.


///ÎNGROZITOR! Fete de 10 ani din România, forțate să se prostitueze în Marea Britanie///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

deputat aur masuri

Vin ruşii! Un deputat AUR cere măsuri urgente: “Săpaţi şanţuri, minaţi podurile!”

Marea Britanie își retrage mai mulți membri ai ambasadei din Ucraina

Marea Britanie își retrage mai mulți membri ai ambasadei din Ucraina