in

Doi români, frate și soră, conduceau o rețea de prostituție și plasare de droguri în Anglia

rețea de prostituție

Doi români, frate și soră, care conduceau o rețea de prostituție cu escorte care furnizau și cocaină clienților din hoteluri, au fost condamnați la închisoare în Anglia.

Claudia, 27 de ani, și Vasile Anca, 24 de ani, împreună cu asociatul lor, Mihăiță Strat, 51 de ani, exploatau femei vulnerabile în scopul câștigului financiar, potrivit anchetei, citată de My London.

Cei trei au fost arestați în urma unei operațiuni în care polițiștii sub acoperire s-au dat drept clienți.

Pe 13 ianuarie, la ora 23.40, ofițerii s-au prezentat la domiciliul celor doi frați, pe care i-au arestat, în timp ce și Strat a fost reținut în altă locație.

Pe 17 noiembrie, frații Anca au fost condamnați fiecare la câte șase ani de închisoare, iar Strat a fost condamnat la doi ani.

Nu au recunoscut că plasau prostituate și cocaină

Toți trei au negat inițial implicarea lor în infracțiuni, iar procesul a început pe 8 noiembrie.  Datorită cantității mari de probe împotriva lor, toți au pledat vinovați, pe 9 noiembrie, pentru controlul prostituției.


De asemenea, frații Anca au pledat vinovați pentru furnizarea de droguri de clasa A, anchetatorii renunțând la acuzația de trafic de droguri.

În martie 2019, cei trei înființaseră o companie numită „Ace Concept”, unde cei doi frați erau numiți ca directori.

Compania asigura transport pentru lucrătorii sexuali la și de la locația unui client, care era fie un hotel, fie o adresă de domiciliu.

Încă o rețea de prostituție din România distrusă la Londra. Recrutau tinere din familii sărace prin metoda „loverboy”

Claudia era responsabilă de afacere, în timp ce fratele ei a avut și un rol de conducere și a ajutat-o ​​pe Claudia în conducerea afacerii, precum și în asigurarea frecventă a transportului femeilor.

Strat a acționat ca șofer, transportând femeile la întâlniri și înapoi.

Pe reclamele individuale ale femeilor de pe site-urile de profil erau telefonul Claudiei Anca, ea fiind cea care rezerva serviciile sexuale. În plus, anunțurile de pe site-uri erau plătite cu cardul celor doi.

Prinși de polițiști sub acoperire

Astfel, au fost făcute 73 de plăți între iulie 2019 și ianuarie 2021, în valoare totală de 23.162,99 de lire sterline. Strat a plătit și el pentru unele reclame, în august 2020.

MIHĂIȚĂ STRAT

În mai multe ocazii, Poliția Metropolitană a detașat ofițeri sub acoperire pentru a se prezenta drept clienți.

Cu a altă ocazie, un ofițer sub acoperire a sunat-o pe Claudia și a aranjat ca două lucrătoare sexuale și cocaina să fie aduse la un hotel din Barking, Londra.

Polițistul le-a spus femeilor să meargă să aștepte în interiorul hotelului, iar Strat, care le transportase cu mașina, a fost apoi arestat. Asupra lui s-au găsit 890 de lire sterline în numerar, precum și un navigator prin satelit, care avea adresa fraților Anca și o geantă mică cu fermoar care ulterior a fost testată pozitiv pentru urme de cocaină.

Polițiștii au percheziționat locuința fraților Anca de unde au confiscat bani și cocaină, mai multe telefoane mobile și un caiet care conținea mai multe mențiuni financiare scrise de mână în legătură cu afacerea.

În timp ce se afla la secția de poliție, Strat a observat-o pe Claudia și i-a spus unui ofițer, „acea este șefa, ea este șefa”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 24 In medie: 4.3]

Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, descoperit în Constanța

Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, descoperit în Constanța

Craciun anulat in Gibraltar

Crăciunul a fost anulat în Gibraltar – cel mai vaccinat loc din lume