in

Arestat în lipsă în România, Anaser DUDUIANU a părăsit și Marea Britanie. Unde se ascunde interlopul care l-a șantajat pe Florin Salam

Arestat în lipsă în România, Anaser DUDUIANU a părăsit și Marea Britanie. Unde se ascunde interlopul care l-a șantajat pe Florin Salam

Anaser Duduianu, interlopul acuzat că a șantajat lăutari celebri, printre care și pe Florin Salam, a reușit să scape de poliția română și să se ascundă un timp în Marea Britanie. 

În timp ce polițiștii se laudă că liderii clanului Duduianu sunt arestați și că, încet, dar singur, gruparea va fi destructurată, Anaser Duduianu ar fi prin Statele Unite ale Americii, scrie Spy News.

Arestat doar pe hârtie și scăpat de poliție, Anaser, interlopul care se trăgea de șireturi cu șefii Poliției Române prin curțile bisericilor, transmite salutări celor dragi, de dincolo de Atlantic.

Considerat drept succesor la conducerea clanului Duduienilor, Anaser a fost arestat în lipsă, într-un dosar în care este acuzat, alături de fratele său, Aramis, că l-ar fi jefuit pe manelistul Florin Salam, de la care ar fi luat peste 200.000 de euro.

Anaser a reușit să fugă în Marea Britanie, unde s-a impus repede în mediile infracționale românești. Surse judiciare au afirmat că autoritățile române ar fi avut informații potrivit cărora interlopul locuia în apropiere de Londra și frecventa o locație în care se organizau partide ilegale de poker.

Anaser Duduianu, căutat de poliție în Marea Britanie. Ar fi înșelat mai mulți români care l-au denunțat

La un moment dat, în timp ce era căutat de polițiștii Inspectoratului General din București, Anaser a mâncat și o mamă de bătaie, de la niște craioveni, motiv pentru care a avut nevoie de spitalizare.

Conform unor surse din anturajul fugarului, acesta ar fi părăsit, în cele din urmă, și Marea Britanie și ar fi reușit să ajungă în SUA.

Anaser ar fi obținut un set de acte cu ajutorul cărora a reușit să ajungă în Mexic, iar de acolo ar fi fost preluat de niște călăuze care l-ar fi trecut granița, în Statele Unite ale Americii.


///Arestat în lipsă în România, Anaser DUDUIANU a părăsit și Marea Britanie. Unde se ascunde interlopul care l-a șantajat pe Florin Salam///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]

Regina Marii Britanii, transferată cu ELICOPTERUL de la Castelul Windsor

Regina Marii Britanii, transferată cu ELICOPTERUL de la Castelul Windsor

Cod rutier 2022 regula deschiderii usii

Noua regulă în Codul Rutier 2022: 1.000 de lire amendă dacă deschizi ușa cu mâna greșită