in

Un vaccin de rapel anti-poliomielită va fi administrat TUTUROR copiilor sub 10 ani din Londra, pentru a preveni primul focar în Marea Britanie în 50 de ani

 Știri Marea Britanie – Vaccin antipolio pentru copii la Londra – NHS din Londra va contacta părinții când va veni rândul copilului lor.

Vaccin antipolio pentru TOȚI COPIII sub 10 ani din Londra

Vaccinurile de rapel împotriva poliomielitei vor fi oferite copiilor sub 10 ani din Londra pentru a preveni primul focar comunitar din Marea Britanie din anii 1970.

Măsura a fost luată după ce Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA) a detectat poliovirusul în instalațiile de canalizare din Londra.

Testele ulterioare dezvăluie cel puțin un eșantion pozitiv de poliovirus prezent în prezent în mai multe cartiere: Barnet, Brent, Camden, Enfield, Hackney, Haringey, Islington și Walthamforest, scrie MyLondon.news.

Vaccin antipolio pentru copii la Londra

NHS din Londra va contacta părinții atunci când este rândul copilului lor să se prezinte pentru o doză de rapel sau de recuperare anti-poliomielită, pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 9 ani din fiecare cartier londonez.

Programul va începe cu zonele afectate, unde poliovirusul a fost detectat și ratele de vaccinare sunt scăzute. Aceasta va fi urmată de o lansare rapidă în toate cartierele.

Vaccin antipolio pentru copii la Londra – Această doză de rapel va fi în plus față de campania NHS de recuperare a vaccinării copiilor din Londra. Ratele de vaccinare din capitală sunt cu mult sub nivelurile recomandate și există riscul ca acei copii „subvaccinați” să transmită infecția altora.

Părinții sunt îndemnați să se asigure că copiii lor sunt complet vaccinați

Deși nu au existat cazuri confirmate, oficialii au tras un semnal de alarmă cu privire la numărul tot mai mare de probe găsite în canalizarea din Londra.

Nivelul de poliovirus găsit în testele recente sugerează că există un anumit nivel de transmitere a virusului în aceste cartiere care se poate extinde în zonele adiacente, a spus UKHSA .

Acest lucru sugerează că transmiterea a depășit o rețea apropiată de câțiva indivizi.

Poliomielita este o infecție gravă care poate provoca paralizie, dar la nivel național riscul general este considerat scăzut, deoarece majoritatea oamenilor sunt protejați prin vaccinare.

Ultimul caz de poliomielita din Regatul Unit a fost în 1984, dar cu zeci de ani în urmă, înainte de a introduce programul de vaccinare împotriva poliomielitei, aproximativ 8000 de persoane sufereau de paralizie în fiecare an.

Verificări în toată țara

Alte 15 locații din Londra vor începe prelevarea de probe de ape uzate la jumătatea lunii august, iar 10 -15 site-uri vor fi oprite la nivel național pentru a determina dacă poliovirusul se răspândește în afara Londrei.

Dr. Vanessa Saliba, epidemiolog consultant la UKHSA, a declarat: „Nu au fost raportate cazuri de poliomielita și pentru majoritatea populației, care este complet vaccinată, riscul este scăzut.

Dar știm că zonele din Londra unde se transmite poliovirusul au unele dintre cele mai scăzute rate de vaccinare. Acesta este motivul pentru care virusul se răspândește în aceste comunități și îi pune pe rezidenții care nu sunt complet vaccinați la un risc mai mare.

Toți copiii trebuie să se vaccineze

„Este esențial ca părinții să se asigure că copiii lor sunt complet vaccinați pentru vârsta lor. Urmând sfaturile JCVI, toți copiii cu vârsta cuprinsă între unu și nouă ani din Londra trebuie să primească acum o doză de vaccin antipolio – fie că este o doză suplimentară de rapel sau doar pentru a fi la nivelul de vaccinări de rutină. Va asigura un nivel ridicat de protecție împotriva paraliziei. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, să împiedice răspândirea virusului în continuare.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

seceta uk

Cine s-ar fi gândit? Marea Britanie este pregătită pentru condiții de SECETĂ până în octombrie

Tânără din Buzău de 22 de ani, infarct la Londra. Strângere de fonduri pentru aducerea trupului în țară