in

Anglia, tânăr de 21 de ani arestat de polițiști, acuzat că ar fi violat pe stradă o bătrână

Știri UK: Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de viol, după ce o femeie în vârstă ar fi fost atacată de el pe o stradă din Bolton.

Poliția a fost chemată să intervină într-o agresiune sexuală gravă în zona Farnworth. Din primele cercetări reiese că femeia se plimba pe Almond Street, unde ar fi avut loc presupusul incident, scrie express.co.uk.

Poliția din Greater Manchester (GMP) a confirmat că un bărbat, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat pentru suspiciune de viol. El rămâne în arest. Femeia este în prezent sprijinită de ofițeri specializați și este ținută la curent cu ancheta, potrivit GMP.

Citiți și: Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete

Localnicii s-au declarat șocați de incident.

Un rezident a declarat pentru Manchester Evening News: “De obicei, este o zonă incredibil de liniștită. Sunt șocat să aud că s-a întâmplat așa ceva și chiar m-a supărat. Ce lucru îngrozitor s-a întâmplat”.

Un al treilea a cerut mai multă poliție în zonă, în timp ce un altul a spus: “Este șocant. Nu am auzit niciodată să se întâmple așa ceva pe aici. Săraca femeie”.

GMP a transmis un comunicat în care precizează că: “Am arestat un bărbat suspectat de violarea unei femei în weekend. Ofițerii noștri îmbrăcați în civil se aflau în patrulare în Farnworth miercuri seară, când au observat un bărbat în centrul orașului, care se îndepărta de ei înainte de a fi oprit.

“Au fost efectuate anchete și un bărbat de 21 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol. El rămâne în arest preventiv. Victima a fost ținută la curent și continuă să fie sprijinită de ofițerii noștri specializați și de agențiile partenere.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

O halbă de bere costă peste 7 lire sterline la Londra: „Este odios, nu-mi permit”

Băiat de 15 ani înjunghiat în Dagenham, luptă pentru viața lui la spital