in

Atac în Lewisham: „Doamnă drăguță” împușcată „cu pușcă de asalt” în pragul ușii de bărbați pe motociclete

Știri Marea BritanieAtac în Lewisham – O femeie de 50 de ani a fost împușcată în pragul casei ei de doi motocicliști cu o pușcă de asalt. Vecinii și-au exprimat șocul că „doamna drăguță” a fost împușcată în spate, iar casa ei găurită cu gloanțe în timpul călătoriei de seară.

Atac în Lewisham

Femeia se află într-o stare care nu pune viața în pericol, la spital, în urma împușcăturii de vineri (15 iulie) din Brockley, sud-estul Londrei.

Cei care au văzut atacul și locuiesc în zonă au spus că doamna nu a fost ținta intenționată a trăgătorilor. În jurul orei 20.10, poliția a fost chemată la Coston Walk, unde a găsit-o pe femeie cu răni de arme de foc.

Femeie de 43 de ani „înjunghiată în gât” într-un parc din nordul Londrei, poliția caută martori

„Părea o mitralieră”

MyLondon a vorbit cu un bărbat care susține că a văzut împușcătura. El a spus că doi bărbați cu motociclete s-au apropiat de proprietatea din Lewisham și apoi au tras „5 sau 6 gloanțe”, lovind-o pe femeie de două ori în spate. 

Martorul a spus: „Eram la telefon afară și am văzut doi bărbați cu motociclete care s-au oprit în fața casei și au început să tragă.

„S-au oprit la ușa casei și au început să tragă o mulțime de gloanțe – vreo 5 sau 6. Părea o mitralieră. E o nebunie”.

Locuitorii sun zguduiți în urma împușcării femeii, pe care vecinii o descriu drept un stâlp al comunității. Femeia rănită a fost lăudată ca fiind o figură „mătușă” pentru cei care locuiesc în Coston Walk.

Una dintre prietenele femeii a spus: „Este vecina mea, vorbeam cu ea ieri. I-am văzut mesajul pe Facebook, este în spital, nu știe când va fi exterată, a fost împușcată de două ori în spate în partea stângă

Poliția caută o bandă organizată de hoți de buzunare care l-a jefuit pe un pensionar de 76 de ani în autobuz în Wembley

„Aș putea fi eu sau copiii mei”

„E casa ei, mulți oameni stau acolo, așa că nu cred că ea este ținta intenționată pentru că nimeni nu ar împușca o bătrână drăguță. Întotdeauna sunt mulți băieți acolo, oricine a făcut-o a văzut pe cineva în fața casei și a tras.”

Impușcătura i-a speriat pe mulți din zonă, vecina femeii imaginându-și că „aș putea fi eu” sau „unul dintre fiii mei”. Pe lângă recentele împușcături, localnicii au mai spus pentru MyLondon că a existat o serie de violențe în zonă cu o împușcătură și înjunghiere în ultimele câteva săptămâni. Înjunghierea a avut loc pe aceeași stradă, în timp ce împușcătura a avut loc pe Turnham Road, chiar la sud de stația Brockley, în luna mai.

Continuând, vecina doamnei rănite a spus: „Este chiar o nebunie să fiu sinceră. Aceasta este a doua împușcătură în Brockley, de fapt este o nebunie. Trebuie doar să fii precaut, am nepoții mei, mi-e teamă pentru ei când ies. S-ar putea să fie prinși în asta. Am primit câteva telefoane întrebat ce s-a întâmplat. Mi-am pus copiii în pat și m-am relaxat. Am auzit că au lăsat câteva fotografii acolo.”

El a spus că se teme pentru propria sa familie, adăugând: „Aș fi putut să fiu acolo cu fiul meu trecând pe acolo și să fi fost lovit în focul încrucișat. Când ești în pragul ușii tale, te împușcă.”.

Deocamdată nu au fost efectuate arestări, iar anchetele poliției sunt în desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

O româncă din banda „smulgătorilor de Rolex” a ajuns la închisoare. Jefuia bătrâni bogați din Anglia cu tehnica îmbrățișării

copii saracie uk

Marea Britanie, situație critică în școli: ”Copiii se prezintă flămânzi, obosiți și anxioși, iar mulți fură alimente”