in

Gala Dinner, în beneficiul copiilor defavorizați din România. Participă și tu pe 28 septembrie!

Nimic în viață nu e întâmplător și nimic imposibil – o demonstrează organizația „Romanian Women in UK”, înființată la Londra, în 2015, de către femei române care activau deja în mediul asociativ, cuscopul de a susține si promovează femeile și comunitatea românească din UK prin intermediul proiectelor pe care le derulează de sine stătător sau în colaborare cu autorități britanice și române sau/si alte organizații.

Activitățile organizației au avut de la bun început  scopul de a inspira și determina percepții și stiluri de viață menite să conducă la împlinirea personală și profesională, în domenii de interes precum: dezvoltare personală, educație și business dar și păstrarea identității național și promovarea imaginii României în lume.

De-a lungul a patru ani, acțiunile Romanian Women in UK au captat interesul și entuziasmul comunității prin originalitatea lor:

*înființarea a peste 40 de rafturi de carte în limba engleză în zone defavorizate din România

*sprijinirea cu fond de carte românească a bibliotecilor și școlilor din Londra frecventate de copii români

*organizare de seminarii de parenting, business, networking, informare cu dinamica etnică

*Organizarea Zilei Internaționale a Iei- 4 ediții

*Organizarea Zilei Naționale a României

*Activități în colaborare cu Institutul Cultural Român, Ambasada României, primării din UK etc

*Organizarea primei expoziții dedicate comunității românești din Brent, care a avut un număr record de vizitatori (peste 11.000)

În fiecare an însă, un eveniment captează în mod deosebit atenția și o îndreaptă către cei mai puțin norocoși din țara în care ne-am născut: Gala Dinner. Dacă în anii precedenți, fondurile au ajutat la construirea unei camere senzoriale pentru copiii cu afecțiuni din spectrul autismului din zona Brașov sau au finanțat burse pentru copiii cu potențial academic deosebit dar posibilități financiare reduse, anul acesta prietenii Romanian Women in UK vor participa la o nouă întâlnire în cadrul Galei Dinner, pentru a fi mai aproape și a-și aduce aportul la dezvoltarea și pregătirea educațională a copiilor vulnerabili și dezavantajați din România. 

„Life is Better with Friends” este o afirmație perfect valabilă și de actualitate în orice situație, iar atunci când este pusă în aplicare în scopuri caritabile se transformă într-un instrument de sensibilizare, ajutorare și responsabilitate civică.

La Gala Dinner sunt așteptați prietenii actuali și viitori ai organizației Romanian Women in UK, inițiatoarea acestui eveniment caritabil, care va avea loc sâmbătă 28 septembrie la Holiday Inn Kensington, Londra.

Fondurile strânse cu această ocazie vor susține proiectul asociației Life is Better with Friends dedicat copiilor proveniți din familii slab dezvoltate sau monoparentale, în pragul abandonului școlar, din Craiova și alte 10 sate din Dolj, Mehedinți și Olt.  

Astfel, RWinUK își propune să ofere celor peste 100 de copiii, pe lângă pregătirea educațională de care aceștia beneficiază momentan în cadrul asociației Life is Better with Friends, o masă caldă și posibilitatea să interacționeze cu un psihoterapeut, gata să îi ajute prin tehnici și metode de specialitate să-și depășească temerile și să se dezvolte pe plan personal și emoțional.

Lucrurile frumoase se întâmplă când oameni de bună credință și cu spirit de întrajutorare își unesc forțele și contribuie la activități menite să îmbunătățească vieți și atitudini.

Vreți să fiți prietenii copiilor din România și să contribuiți la educarea acestora, dar și să întâlniți oameni frumoși din comunitatea românească și nu numai, din UK? Organizatorii vă așteaptă să participați la Gala Dinner și să țineți de mână un copil care are nevoie de noi toți!

[email protected]

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson, termen de la UE pentru a prezenta o soluție în scris cu privire la Brexit

Dobrogea Interetnică – un proiect despre conviețuirea într-un spațiu multicultural