in

Ce-a pățit un român care și-a luat bilet la Wizzair pe ruta Iași- Londra: „O astfel de companie merită să dispară”

Un român din Iași a povestit pe pagina sa de Facebook cât de ghinionist a fost după ce a apelat la serviciile Wizz Air.  Totul a pornit de la un bilet de avion Iași – Londra, care a transformat relația companie-client în una în care clientul are doar de pierdut. ”Wizzair e tipul de companie care daca poate să te fure, te fură!”, a scris Sorin Simon la începutul postării, publicată de Ziarul de Iași.

«Wizzair e tipul de companie care daca poate sa te fure, te fura! E suficient sa ai o problema cat de mica de rezolvat si te vor taxa cu 1 euro pe minut la telefon doar ca sa le spui care e problema.

Bineinteles, inainte de a raspunde apelului tau, te vor tine in asteptare cateva minute bune, timp in care banii se scurg din contul tau in contul lor. Sa pui o taxa ca sa asculti o problema generata, de cele mai multe ori, chiar de tine, de companie, e o forma rafinata de furt.

Articole similare:

A, nu vrei sa platesti un euro pe minut ca cineva de la serviciul de relatii cu clientii sa te asculte, poti trimite fara taxa un email. La care ti se va raspunde, conform precizarilor de pe site, in circa 30 de zile. Mie, dupa vreo patru apeluri, in care m-au taxat in total cu circa 50 de euro, adica cam tot atat cat pretul biletului pe care-l cumparasem, mi-au raspuns la email dupa mai bine de 3 luni.

Ce se intamplase, de fapt? Cumparasem un bilet Iasi-Londra si atunci cand am facut transferul bancar am uitat sa completez la “detalii plata” codul rezervarii, asa cum cereau ei. Desi i-am anuntat din timp despre aceasta omisiune, desi le-am transmis ulterior – atat telefonic, cat si prin email – acest cod, mi-au anulat rezervarea si mi-au luat si banii.

Din ianuarie si pana acum ma chinui sa recuperez aceasta suma de la ei, si tot ceea ce fac ei este sa incerce sa ma taxeze in continuare si sa-mi retina suma pe care am platit-o pe bilet.

La telefon au spus ca nu pot rezolva, ca nu mai vad rezervarea in sistem, iar la e-mail mi-au raspuns dupa 3 luni ca mesajul meu a fost arhivat dintr-o eroare si ca sa le trimit din nou toate datele rezervarii.

Răspunsurile Wizzair întârzie să apară

Asa ca am luat-o de la capat cu povestea, si cand credeam ca am ajuns la un final, mi-au spus sa trimit din nou aceleasi informatii, dar de aceasta data intr-o arhiva, cu o parola, cica pentru protectia datelor cu caracter personal. Am facut si asta, iar apoi au zis sa mai fac aceeasi operatie inca o data.

A fost momentul in care le-am zis ca “nu, nu va mai trimit nimic, daca in cinci zile nu imi dati banii, va dau in judecata”. Utimul mail de la ei suna ceva genul ca “departamentul financiar proceseaza cererea mea“.

Ce voiam sa spun e ca nu voi mai calatori ever cu wizzair. O astfel de companie merita sa dispara, mai ales ca experienta mea nu e una izolata. Aceasta e politica acestei companii: “sa-l facem pe client!”»

https://www.facebook.com/sorin.simon.77/posts/10158438544482940

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.at/restaurantele-din-austria-vor-fi-deschise-pana-la-ora-22-00-chelnerii-vor-purta-masti-clientii-nu/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regina Marii Britanii sărbătorește 94 de ani izolată în Palatul Windsor, fără salve de tun. „Nu e cazul, în situația actuală”

a învins boala

A învins boala şi povestește chinul prin care a trecut: «Parcă te sufocă cineva cu o pernă»