in

Londra: Doi români acuzați de viol spun că „ei au fost cei violați de femeie”

Constantin Ionescu și Nicolae Drăgoi, bucătarul, respectiv portarul unui restaurant din Londra, sunt acuzați că au violat o femeie în vârstă de 40 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Femeia se întorcea de la un alt restaurant, unde sărbătorise aniversarea mamei sale, scrie publicația Daily Mail.

La proces, cei doi români au negat acuzațiile și unul dintre ei a declarat că  „femeia ne-a violat pe noi, de fapt”, notează sursa citată. Cei doi bărbați, în vârstă de 36 și 42 de ani, sunt acuzați că ar fi urmărit și violat o femeie, lângă o bibliotecă publică, în dimineața zilei de 9 decembrie 2018.

„Este un caz neobișnuit de viol, genul pe care îl vezi în filme și la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoșteau deloc pe victimă”, a declarat procurorul Oliver Dunkin care se ocupă de caz.  În momentul în care a fost atacată, femeia consumase o cantitate considerabilă de alcool.

Ea a declarat la tribunal că nu își mai amintește tot episodul, ci doar că a fost trântită la pământ și agresată de cei doi. Poliția a fost alertată de un alt cuplu care a trecut pe lângă alee și a văzut-o pe femeia inconștientă cu doi bărbați peste ea.

Drăgoi a spus că cei doi au întâlnit femeia, însă a susținut că aceasta l-a sărutat pe buze din senin și apoi a încercat să-i muște penisul, dar el nu era atras sexual de ea.

El a spus că au fugit când au văzut un membru al publicului făcând fotografii.

Drăgoi a continuat să spună poliției: „Doamna ne-a violat, de fapt. Nu am făcut nimic”. Potrivit acestuia, femeia voia să facă sex, indiferent de situație. El a spus că era deja dezbrăcată.

Românul a spus că părea beată, pe droguri, sau doar nebună, iar el și prietenul său s-au apropiat de ea pentru a vedea dacă este în regulă.

Până la sosirea unui echipaj, agresorii dispăruseră. Cei doi suspecți au fost arestați o săptămână mai târziu, după ce au fost identificați de managerii restaurantului în care lucrau în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă. Procesul continuă, iar cei doi agresori neagă acuzațiile, mai notează publicația britanică.

Violator român, încalcă ordinul de extrădare din Marea Britanie: „Nu am știut că Irlanda de Nord este în Regatul Unit”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ai muncit în străinătate? Dosarul de pensie va fi aprobat în mai puțin de un an, promite Ministrul Muncii

Settled Status: Mii de cereri ale cetățenilor europeni au fost nule sau retrase