in

ULTIMA ORĂ! HAOS în Londra în a doua zi de grevă la metrou. TOATE LINIILE sunt suspendate sau au servicii foarte limitate

grevă la metrou

Londonezii, printre care și mulți români, se confruntă azi, 3 martie, cu a doua grevă de 24 de ore la metrou, în decurs de o săptămână care paralizează din nou serviciile capitala.

Mii de membri ai Sindicatului Feroviar, Maritim și Transporturilor (RMT) au părăsit lucrul după miezul nopții, ca parte a unei mișcări sindicale privind locurile de muncă, pensiile și condițiile de muncă.

Greva de marți, 1 martie, a dus la suspendarea trenurilor în timpul orelor de vârf ale dimineții, doar câteva servicii rulând mai târziu, în cursul zilei, scrie Metro.

Conducerea Transport for London (TfL) îi sfătuiește pe oameni să nu se deplaseze, îndemnându-i pe cei care pot lucra de acasă să facă acest lucru.

TfL arată că nu exista niciun serviciu pe 10 dintre cele 11 linii ale metroului londonez, joi, la ora 6:30.

Dis de dimineață funcționa doar Central Line, cu un serviciu foarte limitat.

DLR este, de asemenea, parțial suspendat din cauza grevei, doar liniile de cale ferată și tramvai TfL funcționând la acest moment.

Problemele cauzate de greva de marți au durat până miercuri dimineața, deoarece șefii TfL i-au sfătuit pe pasageri să nu călătorească până la ora 7:30. Același lucru este de așteptat să se întâmple mâine, 4 martie.

ULTIMA ORĂ! GREVE pe toate LINIILE DE METROU din LONDRA.  Marți și joi nu vă veți putea deplasa

Deja sunt cozi enorme în stațiile de autobuze și la taxiuri, în timp ce oamenii caută alte forme de transport public pentru a ajunge la serviciu.

Andy Lord, directorul operațional al TfL, a spus: „Aș ruga pe cei care trebuie să folosească metroul joi să verifice înainte de a pleca, să ia în considerare dacă poate să lucreze de acasă și să folosească moduri alternative de transport, acolo unde este posibil.”

„Îmi cer scuze clienților pentru acest lucru și înțeleg că vor fi frustrați din cauza acestei greve, dar îi îndemn să nu acționeze împotriva celor care încearcă să ajute”, a mai spus șeful TfL.

Secretarul general al RMT, Mick Lynch, a declarat: „Dacă primarul Londrei, Sadiq Khan, ar petrece atât de mult timp făcând presiuni asupra miniștrilor pentru un acord de finanțare a TfL pe termen lung, în loc să accepte agenda lor de reduceri și să atace membrii noștri, nu ar fi nevoie de grevă.” „Cu toate acestea, în starea actuală, personalul de la metrou se confruntă cu un atac asupra pensiilor și cu cel puțin 600 de locuri de muncă pierdute”, a mai spus acesta.


…ULTIMA ORĂ! HAOS în Londra în a doua zi de grevă la metrou. TOATE LINIILE sunt suspendate sau au servicii foarte limitate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Rusia poate trimite petrol și gaze în Regatul Unit, chiar dacă navele rusești sunt interzise în porturile britanice

Rusia poate trimite petrol și gaze în Regatul Unit, chiar dacă navele rusești sunt interzise în porturile britanice

Sadiq Khan spune că Londra este „bine pregătită” pentru un atac nuclear