in ,

Românii care au furat cupru în valoare de 10.000 de lire sterline în Lichfield au fost condamnați la închisoare

Șase bărbați care au furat cabluri de cupru în valoare de 10.000 de lire sterline dintr-o afacere din Lichfield (Staffordshire) anul trecut au fost închiși cu pedepse de șapte ani și opt luni în total, a anunțat poliția din Staffordshire în 8 aprilie.

Georgian Boghici, 19 ani, din Elsetree Hill South, Borehamwood, Hertfordshire, Florin Arpad, 20, Maple Avenue, Harrow, Middlesex, Marian Miron, 38, din Far End, Northampton, Marius Boghici, 22, din Elstree Hill South, Borehamwood, Hertfordshire, Gherasim Cretu, 38 de ani, din Elstree Hill South, Borehamwood, Herfordshire și Florin Rusu, 26 de ani, fără adresă fixă, au fost prinși de ofițeri după ce au fost văzuți încărcând cabluri de cupru în autoutilitara lor roșie de la Anixter Limited din Fradley între 1.30 și 3.00 joi 29 noiembrie.

Un ofițer a văzut autoutilitara Mercedes Vito roșu încărcată în convoi cu un VW Passatt pe A38 și poliția i-a urmăriți mai târziu pe M6 spre sud. Ambele vehicule au fost oprite de ofițeri, găsindu-se cablurile de cupru în dubă. De asemenea, în VW Passatt au fost găsite freze de cabluri grele și două seturi de tăiere.

Cei șase bărbați români, care s-au declarat vinovați, au dat jos un gard de securitate și au furat cablurile în valoare de 10.082 de lire sterline.

Pedepsele românilor din Lichfield

Georgian Boghici a fost condamnat la 16 luni. El a fost, de asemenea, condamnat la încă 28 de luni pentru două acuzații de furt din Londra.

Marian Miron a fost condamnat la 15 luni.

Marius Boghici a fost condamnat la 15 luni.

Florin Arpad a fost condamnat la 15 luni.

Gherasim Crețu a fost condamnat la 18 luni.

Florin Rusu a fost condamnat la 15 luni.

Georgian Boghici a fost condamnat la 27 martie. Restul au fost condamnați la Tribunalul Coroanei Stafford la 20 martie.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

şpagă

Şpagă pentru ridicarea morţilor la Suceava: «După ce că omul e supărat, vai de capul lui, îi mai ceri şi bani»

doi români

Doi români întorşi din Marea Britanie au dat statul român în judecată după ce au fost forţaţi să intre în carantină